Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименИма ли задгробен живот?
Здравей! Това, за което питаш никой не може да твърди със сигурност. Много пъти сме чували реплики от рода "Никой не се е върнал от там, за да го потвърди." Само, че това май не е съвсем вярно. Чела съм различни разкази от хора изпадали в състояние на клинична смърт и това, което казват е наистина изумително. Лично аз вярвам, че някъде там в безкрая има свят, в който няма мъка, болка, глад и проблеми. А само доброта и топлина. Свят, в който всички са равни. И близките ни, които вече не са сред живите, бдят над нас от там. Както и да се нарича това място вярвам, че го има.
АнонименСтранен сън с починала жена
Какво значи ако сънуваш Починала жена? Починала жена, ако те улови насън, значи тайна. Починала жена, ако ти дава дрехи, значи болест. Починала жена, ако те поздрави насън, значи сполука. Ако видиш насън и разговаряш с починала жена, значи благополучие и миропомазване. Починала жена, че изпращаш, погребваш, значи милосърдие. Починала жена, че оплакваш насън, значи ще получиш радостна вест и ще видиш жив човек. Починала жена, че поздравяваш, ако сънуваш значи ще се ожениш. Дано да съм ти помогнала
АнонименСънувах, че трябва да ходим в Германия
Провери в съновника какво означават пингвините и пътуването. Спокойно, не се притеснявай за съня си. Може би не е нещо обезпокоително. :y:
Анонимен
Наистина те кара да се замислиш. Освен това е много хубаво. Лично мен дори ме накара да се просълзя.
АнонименВидях извънземни
Здравей. Аз лично не съм имала подобен сън. Можеш да провериш значението му, ако те притеснява.
АнонименНай-сложните шифри
Много интересно. Особено силно впечатление ми направи първата мистерия с открития труп и листчето със загадъчния шифър. Бих искала да разбера какво се крие зад всичко това.
АнонименЗнаете ли за храната на боговете
Не знаех за шоколада, но съм чувала за амброзия. Това според гръцката митология е твърд или течен материал използван от боговете за храна.В Уикипедия пише още, че боговете не се хранели с обичайната храна на хората, а с амброзия и не пият вино, а нектар. И според Омир амброзията била донасяна от гълъби от Далечния Запад. Но това за шоколада ми беше интересно да го прочета. Давай още подобни интересни теми. :y: