- 07.02.12 09:52#1Странен сън с починала женаЗдравейте сънувах много странен сън и не мога да си го обясня. Ако някой може да помага...
Отидохме с моя приятел на гости на една жена която в съня ми беше баба ми, но не изглеждаше като нея...щяхме да ходим на почивка но тя не трябваше да разбира, видяхме се и тръгнахме, но аз все забравях нещо и се връщах...
Тръгнах да слизам по едни стълби, а накрая лежеше умираща жена...обърнах се и започнах да тичам...тичах из някаква гора и като стигнах края на пътеката имаше много голяма ограда ...трябваше да се върна...общо взето е това...най-ме притеснява умиращата жена защото в съня ми всички викаха "Олеле тя умира" но аз като я видях тя вече беше починала...
Благодаря предварителноОтговорОтговор с цитат - 08.02.12 01:49#2от: Странен сън с починала женаКакво значи ако сънуваш Починала жена?
Починала жена, ако те улови насън, значи тайна. Починала жена, ако ти дава дрехи, значи болест. Починала жена, ако те поздрави насън, значи сполука. Ако видиш насън и разговаряш с починала жена, значи благополучие и миропомазване. Починала жена, че изпращаш, погребваш, значи милосърдие. Починала жена, че оплакваш насън, значи ще получиш радостна вест и ще видиш жив човек. Починала жена, че поздравяваш, ако сънуваш значи ще се ожениш.
Дано да съм ти помогнала ОтговорОтговор с цитат - 08.02.12 10:01#3от: Странен сън с починала женаМоже да е предупреждение за нещо лошо.Бъди внимателна! :y: ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.12 11:15#4от: Странен сън с починала женамерси за отговорите
но аз не видях лицето на жената само тялото ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest