Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че трябва да ходим в Германия

Сънувах, че трябва да ходим в Германия

• 05.02.12 10:47#1Марина Димова Марина Димова Регистрация: 05.02.12Град: СливенОтговори: -Сънувах, че трябва да ходим в ГерманияСънувах, че аз и брат ми трябва да пътуваме за Германия! Но той не искаше ли и аз не знам и до вечерта се разхождахме и по едно време той вървеше на средата на улицата и колте му свиреха, а той им се смееше.

След това бяхме пред някакъв магазин(голям беше) и там влязохме и не зная какво купихме и след малко се озовахме на един тротоар и трябваше да пресечем, а аз питам батко колко пари има за билета за влака,в същия момент майка звъни и ни казва, че билета за влака в Германия бил 21 евро. След като пресякохме се узовахме на една стръмна улица! Батко пак говореше по телефона с мама и разговора беше за някакви пингвини, на които главатаря им нямал да излезе пред публика защото не им давали бисквити, и след това мама каза, че и пингвините се научили да протестират!

Много странен сън, нали? Но ще може ли някой да ми каже какво означава. Малко ми е притеснено(относно този странен сън)и ми е интересно какво означава,ако някой знае да каже моля ! ! !
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.12 01:24#2Зорница СлавчеваЗорница СлавчеваРегистрация: 07.02.12Град: ТрявнаОтговори: 7от: Сънувах, че трябва да ходим в ГерманияПровери в съновника какво означават пингвините и пътуването. Спокойно, не се притеснявай за съня си. Може би не е нещо обезпокоително. :y: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest