Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСтрах за котката ми
Дано да е така, благодаря за отговора!
АнонименСтрах за котката ми
Благодаря ви за отделеното време!
Анонимен
Вие определено не сте наред така да се заяждате с хората!
Анонимен
Говоря за Мария и другите.
АнонименКак да се предпазя от енергиен вампир
Според мен трябва да не говориш изобщо с такъв човек, защото колкото повече той е около теб, толкова по-зле се чувстваш ти и толкова повече проблеми имаш.Ако можеш да ограничиш достъпа му до теб, може би всичко ще бъде по-добре.Успех от мен!
АнонименЗадушавам се ......
Здравей! Аз мисля, че трябва да разкараш враговете си, да бъдеш с най-добрата си приятелка и да си гледаш живота.Чела съм твои истории за едно момиче,за което ти мислиш, че е енергиен вампир и смятам, че ако не разкараш такива хора, може да си опропастиш остатъка от престоя си в този клас.Просто направи това, което ще ти подобри живота и не се страхувай от останалите.Щом само ти и приятелката ти сте свестни, тогава за какво са ви другите.Само за да ви командват ли?Я се махнете от тях и се забавлявайте! Айде успех от мен и всичко хубаво!!!!
АнонименСъществува ли отвъдното?
Отвъдното съществува на 100%.Иначе защо външната врата на апартамента ми беше отворена на сутринта, когато я бях заключила вечерта?И то след сън с починалия ми дядо. Аз не се страхувам от отвъдното и съртта, но знам, че го има.Мисля, че ако съществуват такива същества, те само чакат да се уплашиш и да продължат да те навестяват.Ако не им обърнеш внимание, хич няма да те закачат. :wink:
АнонименКакво знаете за Луната и за зодиакалните знаци
Здравей!Аз съм зодия овен.Мога да ти кажа някои мои черти: мързелива съм, доста лесно се влюбвам, понякога съм склонна към депресии, голям инат съм и имам чувство за хумор. Когато луната минава през моята зодия, наистина имам доста силно главоболие.Не всеки път, но доста честичко.Искам да кажа, че в това, което ти си писала има смисъл. Хубава образователна темичка си направила, браво!
АнонименКакво знаете за Луната и за зодиакалните знаци
Няма нищо, обичам да помагам на хората!!!!! :wink:
АнонименЖена с черна и права коса се появи до мен
За това нещо си има име - нарича се сънна парализа и много хора го преживяват.Не може да се умре от такова състояние, не се тревожете!
АнонименБог няма!
Бог определено има.Но тъй като гледам ти вярваш в дявола, вече доста пишеш за това, така че...няма за какво да говориш за Бог, щом не вярваш в него.Бъди си с дявола..... :wink:
АнонименПравила за писане във форума
Да, и аз съм възмутена, че много хора от този сайт само обиждат и се правят на важни, без да познават хората, срещу които надават вой.Моля такива хора да бъдат блокирвани, защото в правилата на сайта изрично пише, че при обида и заяждане, потребителят се блокира.Не съм го измислила аз, но аз съм в този сайт от 2-3 дена и вече няколко човека ме обиждаха.Съжалявам, но мисля, че този сайт е направен, за да си помагаме взаимно, а не да се заяждаме с хората.
АнонименПравила за писане във форума
Да, все повече се обеждавам, че рядко във форумите могат да се намерят свестни хора, които наистина да ти дават съвети.Много се радвам, че все пак има няколко човека от този сайт, които не са толкова смахнати, за да обиждат на поразия.