Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименМагия със захар
kdon4ev, а със снимка може ли да се направи магия? Четох в интернет, че само с лична снимка също може да се направи магия на човек, има ли нещо вярно или е само измислица, за да плашат хората?
АнонименМагия със захар
Благодаря за бързия отговор. А трябва ли снимката да е правена наскоро? В сайта четох една статия, в която пишеше, че за да подейства магията снимката трябва да е правена преди не повече от десет дни.
АнонименМагия със захар
Радост, тази магия изглежда много простичка от една страна от любопитство искам да я пробвам, а от друга ми е толкова смешно самото изпълнение :blush:
АнонименИмаме ли направена магия
Това намерих в интернет. ps: Според мен не прибързвай със заключенията. По-добре се оглеждай за други нетипични предмети и тогава вземи някакви мерки. :wink: Бих желал да опиша накратко и невидимата черна магия. Някои от владеещите черна магия от по-нисша степен също могат да изпращат енергия по образ, но, за да предизвикат смърт, им е необходимо многократно изпращане, през определени интервали от време на насочена енергия. Това продължава докато се постигне целта. Други видове на невидимата на пръв поглед черна магия са тези, при които се използват течности - отвара от специални билки, или, когато написания текст на видимата магия се оставя да престои във вода и след като водата е поела сила смисъла на написаното, се излива в дома или се ръси по дрехите, завивките или бельото на този, за когото е предназначена. Най-разпространената невидима магия е така наречената смъртна вода, която се взема при къпането на мъртвец, след което върху нея се произнася от владеещите черната магия заклинание. Смисълът на заклинанието или написаният текст в магията са винаги призив, нареждане или заповед към мъртвия, да отнеме душата на живия. Казах призив, нареждане или заповед, защото тези понятия в заклинанието зависят от степента на силата на правещия магията. Смъртната вода често се използва за поставяне в храната или в питието на този, за когото е предназначена, и трябва да кажа, че мъките и страданията на обречения са непоносими. Друга разновидност на невидимата черна магия, която правят циганките, е отварата от различни лоши билки. Тази течност чрез заклинания с различно значение се използва като магия за различни заболявания, безплодие, раздяла и омраза между съпрузите.
АнонименМоже ли да се направи магия на амулет или медальон
Доколкото съм чела на предмет не може да се направи магия, а на човека, който го притежава и след като започнеш да носиш вече ''омагьосания'' предмет магията започва да действа. Но пък да ти кажа не знам дали е вярно не ми се е случвало, така че не мога да ти гарантирам, че има някаква истина..
АнонименСлучки за духове - от всеки за всеки
Много са ...бутане на маса, веднъж се премести дори една чаша докато лежах на леглото с котката /страшно много се уплаших/, чукане по прозорци, гардероби. Преди няколко години на гроба на един мой роднина видях една сянка, кръжеше около нас докато не отидохме до къщата на едни роднини и там стана страшно, изведнъж небето се напълни с духове :yawn: никой не ги виждаше направо си мислех, че откачам.. :x: кого ли не питах ''виждате ли ги? '' Никой не ги виждаше освен аз. Години по-късно така и не разбрах коя беше тази сянка и защо след появата й започнах да виждам тези неща. Не мисля, че имам някакви специални способности, защото досега щеше да има някакво развитие досега..