Анонимен
Анонимен
Новак

Форумните Постове на Анонимен

  • АнонименОбсебване от Демононя ден баба ми Пена се всели у мен.
  • АнонименСвръхестествени способности в критични ситуации?Аз спрях времето един път като стреляха по мен и като Нео от матрицата ги разхвърлях.
  • АнонименНякакъв глас...Това са ангели, които искат да отидеш при тях защото ти е дошъл редът. Самоубии се най-добре и отиваш в рая. Брат, ти си щастливец, много хора мечтаят за твоята съдба.
  • АнонименДали не е демон?Тази музика дето се чува не е от демони! И не сте обладани от демони, това е гаранция. Това е дух от вида на десните карбони. Много е опасен, срива те психически причинява чернодробна цироза. Отиди при свещенник по-добре докато не е станало късно!
  • АнонименВидях дух...GgiIrRLl... :Баба ми почина на 14.01.2009г. Веднъж като се прибирах, видях на стъпалата пред нас една бяла светлинка във въздуха. След няма и 5 секунди тя се превърна в баба ми. Фигурата, която виждах беше, хем бяла, хем прозрачна. Аз се уплаших и побягнах. След един час се върнах и на мястото на фигурата имаше бяло листо от липа. Не мога да си го обясня. Никой не ми повярва. От тогава всеки месец на 26-та дата сънувам баба си. :cry: Аз па видех баба ми Пенка оня ден пред нас беше черна и прозрачна и пикаше на входа :evil: :evil: