- 28.12.10 08:11#1Видях духБаба ми почина на 14.01.2009г.
Веднъж като се прибирах, видях на стапалата пред нас една бяла светлинка във въздуха. След няма и 5 секунди тя се превърна в баба ми. Фигурата, която виждах беше, хем бяла, хем прозрачна.
Аз се оплаших и побягнах. След един час се върнах и на мястото на фигурата имаше бяло листо от липа. Не мога да си го обясня. Никой не ми повярва.
От тогава всеки месец на 26-та дата сънувам баба си. :cry:
ОтговорОтговор с цитат - 29.12.10 05:31#2от: Видях духАко виждаш по-често баба си, значи иска да ти каже нещо или да те предупреди за нещо.ОтговорОтговор с цитат
- 30.12.10 12:35#3от: Видях духБлагодаря за подкрепата!!! :blush: :kiss: :y: ОтговорОтговор с цитат
- 26.11.11 10:30#4от: Видях дух...GgiIrRLl... :Баба ми почина на 14.01.2009г.
Веднъж като се прибирах, видях на стъпалата пред нас една бяла светлинка във въздуха. След няма и 5 секунди тя се превърна в баба ми. Фигурата, която виждах беше, хем бяла, хем прозрачна.
Аз се уплаших и побягнах. След един час се върнах и на мястото на фигурата имаше бяло листо от липа. Не мога да си го обясня. Никой не ми повярва.
От тогава всеки месец на 26-та дата сънувам баба си. :cry:
Аз па видех баба ми Пенка оня ден пред нас беше черна и прозрачна и пикаше на входа :evil: :evil: ОтговорОтговор с цитат - 08.01.12 12:28#5от: Видях духОх, боже , ти последния, който си писал коментар преди мен, нещо не си наред.
И така по темата....няма нищо странно.Може би баба ти иска да те вижда по-често или има да ти предаде някакво послание.Съветът ми е да си записваш сънищата с нея.Така ще можеш по-лесно да намериш връзка между тях.Ако все пак не успееш, можеш да побликуваш история и тогава наистина някой ще ти помогне с това.Успех! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest