Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПлачещата статуя на Дева Мария
Към КАПКА ПЕТРОВА- напълно те разбирам,защото имаме сходни съдби.Радвам се,че си намерила верния път за отговора на въпроса,който е тежал на душата ти.Нека вярата ти в Бог те води и напътва през земния ти път.Желая на теб и семейството ти здраве и благоденствие!
АнонименЧувам гласове, виждам сенки и сънувам кучета
oт ganet: Kупи си "капан на сънища"- кръгъл предмет с изплетена мрежичка в кръга, чула съм, че ги продават в сувенирните магазини. Смята се, че предметът улавя кошмарите, лошите сънища и негативните енергии. Бих те посъветвдла да напръскаш стаята, в която спиш и другите стаи със светена вода/има я във всяка православна черква/.
АнонименЧувам гласове, виждам сенки и сънувам кучета
P.S.oт ganet. Моля да ме извиниш, забравих да добавя, предмета се закачва над главата, където спиш.
АнонименЧувам гласове, виждам сенки и сънувам кучета
Изхождайки от личня си опит не бих казала, че предметът е тъп и безполезен, а спиритическите сеанси крият известни рискове особено, ако са проведени от не добре посветени хора.
АнонименСънувах че зъбите ми падат
Не се притеснявай, Бог си има грижата за всичко! От все сърце ти пожелавам на теб и близкиъе ти здраве и благополучие и ако има някакви загуби, да са малки.
АнонименВъв името на Господа
Съгласна съм с твоето твърдение. Но бих добавила: "Ние сме тук, за да си помогнем да преминем през това нещо, каквото и да е то."