Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСънувах че съм в някакъв бар с една приятелка
Здравей. Сънят ти като цяло изразява твоето вътрешно аз. Това,което сънуваш е превзело съзнанието ти. Според мен трябва да бъдеш с човека, с когото си, момчето, което харесваш в съня ти, явно наяве е решил да те остави на мира. Очаквай събиране с приятели. Добре е след това да не се прибираш сама. Влизайки в заведението, не се обръщай назад, поне не на вратата. Надявам се, че ти бях полезна.
АнонименАз и момчето, което харесвам
Здравей. Сънят ти като цяло описва страховете ти. Най-големият ти страх е, че приятелят ти може да си има друга. Тази част от съня ти ще ти доведе тревоги в ралният живот в дадена насока, може да не е свързано с момчето. Там, където имаш най-много притеснения като цяло. Бременността при теб може да е страх или желание, най-вероятно не си готова за дете. Пази се от приятели, ще те разочароват или ще ти създадат проблеми. Запомни-сънят е противоположен на реалността.
АнонименАз и момчето, което харесвам
Januaria, последното ми изречение значи същото, което си казала ти в първото. Какво значи, напротив ?
АнонименПреследвана съм от съученик
Здравей. Ето ти сериозен съвет. Има 2а начина да се отървеш от него. 1.Не му обръщай внимание-ще се лигави и ще спре, но трябва да си упорита. 2.Кажи му сериозно, че те тормози, нахалства ти и че това не е начина да ти се хареса. Кажи му да те остави на мира. Най-добре го запознай с някое момиче, и ще спре да те закача. Мъжете обичат новостите. Опитай. Успех. wink: