- 09.10.11 02:52#1Аз и момчето, което харесвамСнощи сънувах, че момчето което харевам е женен и дори жена му е бремена. Той обаче беше с мен, когато телефона му звънна за да му кажат да отиде при нея, понеже е започнала да ражда.
Какво може да означава съня ми?ОтговорОтговор с цитат - 11.10.11 10:53#2от: Аз и момчето, което харесвам Здравей. Сънят ти като цяло описва страховете ти. Най-големият ти страх е, че приятелят ти може да си има друга. Тази част от съня ти ще ти доведе тревоги в ралният живот в дадена насока, може да не е свързано с момчето. Там, където имаш най-много притеснения като цяло. Бременността при теб може да е страх или желание, най-вероятно не си готова за дете. Пази се от приятели, ще те разочароват или ще ти създадат проблеми.
Запомни-сънят е противоположен на реалността.
ОтговорОтговор с цитат - 13.10.11 12:07#3от: Аз и момчето, което харесвамБлагодаря за отговора.ОтговорОтговор с цитат
- 12.11.11 08:18#4от: Аз и момчето, което харесвамНапротив, сънищата понякога ни показват обратното на това, което ще се случи. Ето например твоят. Да, ти се страхуваш на подсъзнателно ниво да не го загубиш и сънуваш точно това, което няма да се случи, така че гледай напред.
И помисли какво от това, че ще го загубиш, казваш с високо дигната глава всяко зло за добро и продължаваш напред, докато не разбереш точно това, което те очаква. Ако го загубиш няма да се отървеш от страха, за това си кажи да става каквото трябва за да може да ти избяга страха от неизвестното от загубата. Не се притеснявай толкоз чак. Меги.
ОтговорОтговор с цитат - 14.11.11 08:29#5от: Аз и момчето, което харесвамJanuaria, последното ми изречение значи същото, което си казала ти в първото. Какво значи, напротив ?ОтговорОтговор с цитат
- 05.12.11 02:00#6от: Аз и момчето, което харесвамКъм Соничка
Да точно това значи което завършва твоят съвет(
Да така е точно показва противоположното затова тя да не се притеснява.
МегиОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest