- 15.10.11 05:50#1Сънувах че съм в някакъв бар с една приятелкаСънувах че съм в някакъв бар с една приятелка и там дошло момчето което харесвам с голяма компания, обаче дори и не се поздравихме. Аз бях облечена в нещо старо което не беше подходящо за бар и когато видях че той дойде в бара отидох да се преоблека. Сложих си каса поличка потниче едно късо сладко якенце и ботушки и отново отидох в бара, обаче бях с гаджето си и на пук на момчето което ми харесва се натисках с гаджето ми танцувахме и така нататък. В същия момент сънувам как момчето което харесвам ми пише нещо от рода на: "Какво си мислиш че правиш, искаш да ме накараш да ревнувам ли?" - нещо подобно.
Помня че доста неща ми беше написал. В другия момент сънувам как отивам до тоалетната на бара да се пооправя нещо и излизам нали и виждам как с момчето което харесвам сме се разминали и го виждам в гръб как си тръгва от бара а аз влизам вътре при другите.
какво е значението на този объркан сън?ОтговорОтговор с цитат - 22.10.11 11:12#2от: Сънувах че съм в някакъв бар с една приятелкаЗдравей. Сънят ти като цяло изразява твоето вътрешно аз. Това,което сънуваш е превзело съзнанието ти. Според мен трябва да бъдеш с човека, с когото си, момчето, което харесваш в съня ти, явно наяве е решил да те остави на мира. Очаквай събиране с приятели. Добре е след това да не се прибираш сама. Влизайки в заведението, не се обръщай назад, поне не на вратата.
Надявам се, че ти бях полезна.
ОтговорОтговор с цитат - 23.10.11 01:42#3от: Сънувах че съм в някакъв бар с една приятелкаБлагодаря много за отговора.
ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest