Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСънищата като предсказания за бъдещето
Сънища, всеки може да си ги тълкува сам за себе си. и аз сънувах такъв дет съм гола до кръста пред мой шеф , супер бях потресена и възмотена на сутринта с лошо чуство.неприятно. една година по-късно при влизане в офиса му видях едно голо момиче до кръста )) естествено , че може всякакви голи да има нали са манекенки. но по-важното беше ,че в този етап на живота си наистена бях доста засрамена. иначе и на мен ми се иска поне хубавите сънища да се збъдват.доста време сънувам бебета) миналата година с/у малка богородица сънувах ,че раждам а тази с/у голяма ,че доктора ми казва ,че ще забременея по естествен път .докато на сутринта не казаха празниците незнаех ,че са тъкива . за сънища мога много да си разказвам , той затова е форум за сънища))) и дано поне тези два да се збъднат
АнонименСънищата като предсказания за бъдещето
Да срещам го)) от време на време през 3месеца
АнонименКакво става с нас, когато сме под упойка
Здравей ! И аз си помислих нещо такова, защото едната сестра ми каза операцията ще бъде много елегантна и после като се загледах на лампата пишеше произведено в Лондон , а там живях няколко години в който също работих при дизайнери .Досетих се , че нещо свързано като наркотиците , мислих си а пълнота упойка не е ли нещо като в кома , нямам никаква представа много сериали гледам )))) . Не съм срещала досега някой да ми разказва какво е преживял под упойка , изобщо не си спомнят даже а аз помня доста подробности. )))
АнонименКакво става с нас, когато сме под упойка
Maria_Marvakova - 40 операции ли имате ? Мога ли да попитам от какво ? Нямам представа какво правят лекарите освен от богатото ми въображение от сериалите ))) Но това което ми се случи , беше толкова действително , че все едно беше моя живот . И когато се събудих установих , че не е моя. Дълго време разказвах за преживяното особено чувството на едно блаженство ))
АнонименПовтарящ се сън със скаран човек
the_one :Така,пиша тук защото никой не може да ми помогне с това! Скарана съм с един много важен човек за мен от 11 Март.. Оттогава непрекъснато сънувам в различни ситуации как той плаче, сдобряваме се и после умира или изчезва..омръзна ми! Купих си даже Капан за Сънища (тъпо,знам) но това не изчезва от главата ми..който може да ми помогне! Здравей , не съм чувила за капан за сънища може да ми пишеш какво е . Пиша ти защото и аз много сънувам . И много сънища имам с подобен сюжет с хора с който съм се скарала по някаква причина . първия ми сън беще с кръсницата ми все я сънувах , че се срещаме и ме прегръща и целува . За мен тези сънища значат , че искаш да се сдобрите . искаш да не е ставало така . прошка .да се извиниш Защо не опиташ да се сдобрите. Със сигурно няма да умре ))) може и да продължите приятелството си Успех Поздрави Ралица
АнонименЗлатни икони наредени на щендер
Благодаря ти Маги за милите думи. ) Мисля, че е така както го описваш. Даже вече сънувах, че са ми назначили пазител да ме пази. Даже знам как изглежда.Много е висок, на възраст 50, може би отгоре на темето е плешив. Слави Трифонов ще му стига до кръста. Ходи с костюм, стар. Като седне, заема цял диван или задната седалка на колата ( това вече е въображение, не го виждам, нито ми говори, само е покрай мен). А зелената полянка с бялата дреха с пендарите го свързвам с работата. Занимавам се с мода. Според мен комбинацията е доста добра, все хубави. Зелена поляна ( според мен лекота ) бяла дреха - белота, чистота - злато е съкровище. Ама не запомних модела.