Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Златни икони наредени на щендер

Златни икони наредени на щендер

  • 18.09.11 09:13#1РалицаРалицаНовакРегистрация: 17.09.11Град: -Отговори: 6Златни икони наредени на щендерКакво означава ако сънуваш златни икони наредени на щендер (както се закачат дрехи ) и на Св.Дева Мария с младенеца?
    Бяхме със съпруга ми и помагахме на златаря да ги подрежда аз само гледах де ))

    И на зелена поляна има бяла дреха (стара) със златни пендари (приличаше малко на българска носия) ?

    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.11.11 08:46#2мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Златни икони наредени на щендерМила моя, ти си погалена от бога, имаш си ангел - пазител, това ти предвещава твоят сън. Знаеш ли колко хора са сънували икони,много рядко. Ти и твоят съпруг явно сте много добри хора, много благородни за да ви се падне този сън, повярвай.
    А тревата зелена и дрехата, това е предстояща сватба или близък ще се ожени или ще получиш покана, на която няма да отидеш и после ще съжаляваш, че си си намерила оправдание да не отидеш. Но сънят ти е прекрасен. Трябва да си горда, че това е твоят сън, бъди такава каквато си, малко бисерче, незаменимо за околните, но ти си го знаеш само, явно не го оценяваш достатъчно какво съкровище си. Успех,само така. Меги.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.11.11 04:29#3РалицаРалицаНовакРегистрация: 17.09.11Град: -Отговори: 6от: Златни икони наредени на щендерБлагодаря ти Маги за милите думи. )
    Мисля, че е така както го описваш.
    Даже вече сънувах, че са ми назначили пазител да ме пази.
    Даже знам как изглежда.Много е висок, на възраст 50, може би отгоре на темето е плешив. Слави Трифонов ще му стига до кръста. Ходи с костюм, стар. Като седне, заема цял диван или задната седалка на колата ( това вече е въображение, не го виждам, нито ми говори, само е покрай мен).

    А зелената полянка с бялата дреха с пендарите го свързвам с работата. Занимавам се с мода. Според мен комбинацията е доста добра, все хубави. Зелена поляна ( според мен лекота ) бяла дреха - белота, чистота - злато е съкровище.
    Ама не запомних модела.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.11.11 05:55#4мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Златни икони наредени на щендерКак можа да не запомниш модела, явно не ти е писано все още да го видиш макар, че ако бях аз на твое място, щях да си фантазирам веднага. Остани сама някъде и се съсредочи в самият модел. Представи си, че това е живота ти, който минава покрай теб в каквато светлина искаш и в каквито украски, в каквито нюанси искаш да ти протече твоят най - хубав живот и така по този начин ще сътвориш своето творение. Но трябва да вярваш в себе си наистина, че ще стане и то наистина ще стане. Няма да се шашкаш дори да ти се стори необясним даден модел, който се получи. Той ще заеме своето царствено място, повярвай.
    Меги.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.11.11 05:55#5мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Златни икони наредени на щендерКак можа да не запомниш модела, явно не ти е писано все още да го видиш макар, че ако бях аз на твое място, щях да си фантазирам веднага. Остани сама някъде и се съсредочи в самият модел. Представи си, че това е живота ти, който минава покрай теб в каквато светлина искаш и в каквито украски, в каквито нюанси искаш да ти протече твоят най - хубав живот и така по този начин ще сътвориш своето творение. Но трябва да вярваш в себе си наистина, че ще стане и то наистина ще стане. Няма да се шашкаш дори да ти се стори необясним даден модел, който се получи. Той ще заеме своето царствено място, повярвай.
    Меги.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest