Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Сънищата като предсказания за бъдещето

Сънищата като предсказания за бъдещето

  • 08.09.12 08:56#1LinaViraAssaAmyLinaViraAssaAmyНовакРегистрация: 15.08.12Град: -Отговори: 16Сънищата като предсказания за бъдещетоПовечето от моите сънища са буквални предсказания лично за моето бъдеще. Сънувам такива сънища от дете. Понякога се страхувам от тях, защото очаквам какво ще се случи със свито от болка сърце. Но тайно се надявам те винаги да са за мое добро. А човек не може да бъде сигурен какво точно е добро за него.

    Пример първи:
    Бях на двадесет години, котаго сънувах следният сън.
    Бях абсолютно гола заобиколена от множество хора които бяха без лица. Наоколо беше тъмно и се намирах пред един голям и много известен храм/от съображение няма да спомена името му/. Тогава ми се яви Спасителя който свали червеното си наметало като на цар и ме покри с него, за да не ми се вижда голотата. След това аз се хвърлих на врата му и му казах:"Само теб обичам, само теб", а той ме прегърна и ми каза: "Да, знам, знам".

    Пример втори:
    Бях на двадесет и две години, когато сънувах следният сън:
    Пред мене стоеше млад мъж във военна униформа. Аз не го гледах, а бях си извърнала главата леко встрани. А той ме хвана за брадата и обърна лицето ми към неговото. Тогава той ми каза:"Пламен няма да дойде /името е на един мой приятел, който ми беше направил предложение за женидба/ Ти трябва да се омъжиш за мен!"
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.12 09:00#2LinaViraAssaAmyLinaViraAssaAmyНовакРегистрация: 15.08.12Град: -Отговори: 16от: Сънищата като предсказания за бъдещетоМоже би се питате какво се случи.Точно след единадесет години записах да уча Богословие и в моментга съм магистър богослов.ОтговорОтговор с цитат
  • 09.09.12 02:50#3TeoShamSherTeoShamSherНовакРегистрация: Град: -Отговори: 8от: Сънищата като предсказания за бъдещетоИ в двата съня ти се е появил Господ. В първия ти е показал, че Той ще е винаги с теб в добро или лошо, и в най-тежките ти моменти Той ще дойде да те подкрепи и няма да те остави.

    А за втория ти е казал, че е по-добре за теб да се отдадеш на Него, да посветиш живота си на Бог. Което от една страна за теб ще бъде изпитание да отстоиш вярата си в такива крайни времена, но поне знаеш, че от другия край ще те очаква безценна награда, която си заслужава всичките усилия.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.09.12 07:06#4РалицаРалицаНовакРегистрация: 17.09.11Град: -Отговори: 6от: Сънищата като предсказания за бъдещетоСънища,
    всеки може да си ги тълкува сам за себе си.

    и аз сънувах такъв дет съм гола до кръста пред мой шеф , супер бях потресена и възмотена на сутринта с лошо чуство.неприятно.

    една година по-късно при влизане в офиса му видях едно голо момиче до кръста )) естествено , че може всякакви голи да има нали са манекенки.

    но по-важното беше ,че в този етап на живота си наистена бях доста засрамена.

    иначе и на мен ми се иска поне хубавите сънища да се збъдват.доста време сънувам бебета)

    миналата година с/у малка богородица сънувах ,че раждам
    а тази с/у голяма ,че доктора ми казва ,че ще забременея по естествен път .докато на сутринта не казаха празниците незнаех ,че са тъкива .

    за сънища мога много да си разказвам , той затова е форум за сънища)))

    и дано поне тези два да се збъднат
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.09.12 10:33#5MorenaMorenaНовакРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Сънищата като предсказания за бъдещетоlinaviraassaamy :

    Пример втори:
    Бях на двадесет и две години, когато сънувах следният сън:
    Пред мене стоеше млад мъж във военна униформа. Аз не го гледах, а бях си извърнала главата леко встрани. А той ме хвана за брадата и обърна лицето ми към неговото. Тогава той ми каза:"Пламен няма да дойде /името е на един мой приятел, който ми беше направил предложение за женидба/ Ти трябва да се омъжиш за мен!"

    Срещна ли този мъж, който ти е казал това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.09.12 07:01#6РалицаРалицаНовакРегистрация: 17.09.11Град: -Отговори: 6от: Сънищата като предсказания за бъдещетоДа срещам го)) от време на време през 3месеца ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.12 08:35#7СветлаСветлаНовакРегистрация: 01.04.12Град: ШуменОтговори: 10от: Сънищата като предсказания за бъдещетоМатей 22:14
    Защото мнозина са поканени, а малцина избрани.......Ти си избрана!!!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.09.12 08:53#8LinaViraAssaAmyLinaViraAssaAmyНовакРегистрация: 15.08.12Град: -Отговори: 16от: Сънищата като предсказания за бъдещетоДа, това беше съпругът ми, но след 15 години се разделихме!ОтговорОтговор с цитат
  • 15.03.17 09:12#9BBIBBIНовакРегистрация: 22.01.17Град: -Отговори: 1от: Сънищата като предсказания за бъдещетоАз често сънувам бъдещето например когато бях на 4 години сънувах че котката ми която живее на село е умряла помолих маиками ми да звъне на баба ми и баба каза че котката наистина е загинала .След това когато станах на 10години сънувах уценките си .Когато сънувам нещо за бъдещето не е както казват в интернет не се вижда всичко като реално при мен по скоро е замъглено но аз усещам че ще се сбъдне.После сънищата за бъдеще станаха много по често почти всеки месец сънувах по няколко сънища за бъдещето докато накрая не се научих да ги спирам.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest