Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименМненията ви и случки от спешна помощ 112?
Много ясно, че хората които имат нужда от ИСТИНСКА ПОМОЩ ще умрат докато чакат лигли като теб да се обясняват заради една температура! И вземи малко прочети за високата температура и се ограмоти и тогава викай линейка.Докато държиш линията заета за да обясняваш на оператора на 112 колко ти е зле през това време някой наистина е имал нужда от помощ! Не дай боже да е претърпял катастрофа или да е получил тежка травма в следствие на трудова злополука да речем.Температура 38 и нещо изобщо не е животозастрашаваща. Другия път като вдигнеш температура просто вземи някакъв антиперетик, изчакай 1 час и ако не спадне хвани такси и върви да те види лекар.Знам,че ще ме сметнеш за злобна гаднярка, но като пораснеш ще ме разбереш. Пожелавам ти да станеш лекар в спешното! :y:
АнонименБратовчедка ми се целуваше с момчето
Значи, че те е ударил хормона!Също и, че си много неуверена и мислиш, че братовчедка ти е по-красива от теб!
АнонименКаква е тази магия?
Синоними на думичката ДОБЛЕСТ! * самоотверженост, себеотрицание, смелост, мъжество, кураж, сърцатост, храброст, неустрашимост, рицарство, кавалерство * откровеност, прямота, искреност, честност, добродетел, достойнство Би ли ми разяснила смисъла на изречението - "Питам се кой човек ще има такава доблест, че да направи такава магия и дали е възможно да му се върне." Думичката ДОБЛЕСТ не ми се връзва нито стилистично, нито смислово в изказа на точно това изречение!Не знам на колко години си, но е непростимо да си неграмотен в наши дни.Един съвет от човек може би по-възрастен от родителите ти.Вместо да търсиш магии и простоотии в интернет вземи малко се поограмоти.А ако си възрастен човек,а не детето на снимката и си толкова неграмотен жалко за теб.
АнонименСделка с Бог, помогнете
Чувала съм, че дявола обича да се превъплащава в най-невинното. Бебета, деца, девойки, а любимият му номер е да се представя за бог или ангел. Не се плаши все пак, щом баба ти казва, че за нея си мъртва и не те помни, значи, че сънят ти се е сбъднал. Смърта в сънищата не се тълкува като истинска, а по-скоро като промяна или преход. Не се плаши.