Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПомогнете ми с всички ужаси, които се случват
Здравей. Аз самата съм имала някои преживявяния, но това не е важно сега. Първо и най - важно, трябва да се кръстиш, а нека и родителите ти да повикат свещенник, който да освети дома ви. Понякога има такова неотшумяло ехо от отминали случки на самото място и със освещаване би трябвало да изчезнат. Но наистина на теб не могат да ти навредят, освен психически, тъй като си още в крехка възраст, за това не им се давай, помни че ти си по - силен от тях, и те могат да са с теб само, ако ти им позволиш. Както сам казваш, това е дявол, който иска да те плаши, за това единственният ти изход е вярата в Бог. Не говоря за фанатизам, а за такава вяра както ти сам я разбираш и тълкуваш. Колкото до баба ти, дядо ти - нали знаеш, че никой не е вечен, в реда на нещата е възрастните хора да си отидат преди младите, кой по - рано, кой по - късно. Но те те пазят от там където са, просто трябва да вярваш и да не се страхуваш колкото и да е трудно, помни че ти си по силният. Ако искаш, ми пиши. Поздрави и кураж. Веси. :y:
АнонименДухове, или нещо друго....
стига плашихте момичето, и дух да е не може да и навреди.какви изнасилвания и други глупости, маи наистина някои гледа много филми.ако трябва да съм честна, моята къща е пълна с разни подобни "екстри"а какво да кажа за къщата където живея в англия - пресичаш и си в гробище на 1000 г.и зжуци се чуват,и врати се тряскат и лампи се вкл.и какво от това.тези неща не могат да ни навредят.на някои от вас които наистина му се случва нещо подобно, случайно да са му ударили шамар например, или да са го изнасилили ?споко сладурче, нека да ти осветят къщата и туй то. :y:
АнонименДухове, или нещо друго....
Кабба, извинявай за резкия тон в предишният ми коментар, но като гледам колко изплашен народ има тук, че някои и граничещи с истерия, само още един липсва. Съгласна съм обаче - живите са по опасни от мъртвите, за съжаление. Надявам се да не съм те засегнала. Веси.
АнонименНякакъв глас...
Да не би да имаш някоя починала приятелка или роднина ? На моята баба на рожденния ден, както си спях я чух да вика името ми, ясно разпознах гласа й. Бях забравила за рожденният и ден, а бях в чужбина, може би никой не беше отишъл на гроба й, а ние много се обичахме. Та може и твоя случай да е такъв.