Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименНеприятен сън, гаджето ми изневерява
Здрасти Искам да ти кажа, че и аз съм имала същият проблем Споделих с приятелки и те ми казаха, че по скоро това са вътрешните ми страхове. Страх те е да не стане това, което си сънувала. Но виж и каква тема има:http://sanovnik.bg/n2-22393-Сънища_за_любов_и_изневяра Ти сама преценяш
АнонименЕдин зъб ми се счупи на две
По принцип знам, че ако сънуваш зъб не е много на хубаво. Личен пример съм аз. Баба ми почина в началото на месец април. Няколко седмици преди да се случи това сънувам, че се гледам в огледало и предният ми зъб го няма. Спомням си, че много ме болеше и плаках. Чудех се как така ще вървя по улиците без преден зъб. На сутринта разказах сънят ми на баба ми и майка ми. Тогава те ми казаха, че това означавало смърт на близак човек. Зъбът, ако е преден ще е близак човек, заден по далечен.
АнонименПокойната ми баба ми подари кутия за сватбата
Ами по принцип я отворих, но беше празна.
АнонименНещо ме докосна след смъртта на прадядо ми
Здравейте! Искам и аз да споделя какво ми се случи. Баба ми почина наскоро. Няколко дена след погребението както седяхме в кухнята и телевизора се пусна сам. Дядо ми помисли, че без да искаме сме натиснали дистанционното. Пробвахме 2-3 пъти, но не се стана. Предната вечер се бяхме събрали с приятели и както си говорихме за нея токът спря и след 3-4 минути дойде отново. Денят след погребението започнахме да разчистваме и спряхме да си починем, направихме си по 1 кафе и както си го пиехме от някъде дойде една муха. Странното в този случай беше, че тази муха беше много културна. Обикаляше покрай нас и можехме спокойно да я убием. Излязохме от стаята и след малко се върнах да взема нещо, а мухата седеше в/у чашата ми с кафе.(Баба ми много обичаше да пие кафе)А последното нещо, което ми се случи:в стаята където спя до главата ми има ракла, а на нея има една ваза. 3 години от както е там тая ваза не е падала нито веднъж. Преди 2 дена в момента, в който си легнах и вазата се обърна и щеше да падне добре, че беше приятелят ми да я хване. Лично според мен има нещо. Мисля, че душата на баба ми е още покрай нас, но не мога да си обясня едно нещо, защо не съм я сънувала ? Казаха ми, че сълзите, ако ми били паднели на ковчега нямало да я сънувам.