Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Неприятен сън, гаджето ми изневерява

Неприятен сън, гаджето ми изневерява

• 29.02.12 12:43#1MariaMariaРегистрация: 09.10.11Град: -Отговори: 4Неприятен сън, гаджето ми изневеряваЗдравейте! Снощи сънувах, че сме вкъщи аз с моят приятел. Брат ми и неговата приятелка ( тя е близка моя прриятелка) бяха в другата стая. По едно време виждам как моят приятел идва от другата стая някакъв съмнителен, и аз съм усетила че има нещо..

В този момент разбирам че той ми е изневерил с гаджето на брат ми и аз казах на брат ми за това. Много се разтроих от това което е направил и много ама наистина много плаках, до такава степен че се задавях от плач.

Упреквах го как е могъл да направи такова нещо и то най вече с нея, понеже е моя близка приятелка и гадже на брат ми. Но той сякаш не даваше пет пари за това, че на мен ми е гадно, и не му пукаше усобено че го е направил и че ме наранява по този начин.

Това беше сънят ми в общи линии,но беше наистина много емоционален сън и много истински.. Какво би могло да означава всичко това..? Ще съм ви благодарна ако ми отговорите
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.03.12 12:52#2ifkaaa.23ifkaaa.23Регистрация: 20.04.11Град: -Отговори: 4от: Неприятен сън, гаджето ми изневеряваЗдрасти Искам да ти кажа, че и аз съм имала същият проблем Споделих с приятелки и те ми казаха, че по скоро това са вътрешните ми страхове. Страх те е да не стане това, което си сънувала. Но виж и каква тема има:http://sanovnik.bg/n2-22393-Сънища_за_любов_и_изневяра
    Ти сама преценяш
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.03.12 08:42#3MariaMariaРегистрация: 09.10.11Град: -Отговори: 4от: Неприятен сън, гаджето ми изневеряваМного ти благодаря за отговора И аз помислих,че може би значава нещо подобно,но не бях сигурна.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest