Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Един зъб ми се счупи на две

Един зъб ми се счупи на две

• 31.05.11 09:30#1ivelinaivelinaРегистрация: 26.02.11Град: -Отговори: -Един зъб ми се счупи на двеЗдравейте сънувах че един зъб ми се счупи на две и едната му част започна да се клати и аз я извадих, поня че не ме боля много, какво значи това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.05.11 11:12#2Ели ГраменоваЕли ГраменоваРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89от: Един зъб ми се счупи на двеАко сънуваш счупен зъб, предстоят ти грижи и проблеми.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.06.11 11:16#3ifkaaa.23ifkaaa.23Регистрация: 20.04.11Град: -Отговори: 4от: Един зъб ми се счупи на двеПо принцип знам, че ако сънуваш зъб не е много на хубаво. Личен пример съм аз. Баба ми почина в началото на месец април. Няколко седмици преди да се случи това сънувам, че се гледам в огледало и предният ми зъб го няма. Спомням си, че много ме болеше и плаках. Чудех се как така ще вървя по улиците без преден зъб. На сутринта разказах сънят ми на баба ми и майка ми. Тогава те ми казаха, че това означавало смърт на близак човек. Зъбът, ако е преден ще е близак човек, заден по далечен.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest