Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименВсяка зима си имам неканен гостенин
Родена си в проклетата събота и е нормално да ти се случват странни неща. И аз съм родена в събота и вече съм свикнала със свръхестествените сили. И ти ще свикнеш. ) Като за начало ще се плашиш, може и да плачеш от страх, но ще свикнеш и после ще ти е все тая. И това за врата просто си се обърнала сама. Не знаеш какво правиш докато спиш.
АнонименТри петици - най тежкото число
Доста объркани сънища сънувах
АнонименГоворя с починали ваши роднини
Баба ми Иванка :3 много ми липсва
АнонименБаща ми гори в болница
Видиш ли в съня си баща си да умира, това е добър знак, че душманите, злото му е умряло. Родителят ви ще се радва на добро здраве и дълголе... :kiss: Доволен ??
АнонименБаща ми гори в болница
Нямаше за горене
АнонименМорска плажна ивица в слънчево време
Да,много е хубаво! Разтълкувах ти го :3 Ако плуваш насън в язовир или езеро, значи ще имаш любовна авантюра. :love:
АнонименНамерих телефон и платих сметка
Ако го плащаш телефон, внимавай кои са приятелите ти и на кого се доверяваш. ps: ps: ps:
АнонименНамерих телефон и платих сметка
Говорене по мобилен телефон Какво значи ако сънуваш Говорене по мобилен телефон? 1. Ако в съня си говорите по мобилен телефон, това е знак, че не сте съвсем коректни в общуването си с близките. 2. Начинът, по който общуваме насън е пряко отражение на проблемите в отношенията ни с хората около нас. 3. Ако говорите насън по мобилен телефон, това може да значи, че се опитвате да се дистанцирате от близките си или се притеснявате да говорите с тях очи в очи. ?? Това ли е? Все трябва да е едно от трите
АнонименМайка ми и баба ми се опитваха да ме убият
На хубаво е Опитва ли се някой в съня ти да те убие , значи ще бъдеш здрав, ще имаш сили за работа и дълголетие.
АнонименСън с ангелска песен
Ако видиш в съня си падаща звезда, предстои ти загуба на близък човек. Съжалявам Ако вали в съня ти, скоро ще настъпят по-благоприятни времена. ако е бурен или проливен, със светкавици и гръмотевици, предстоят сериозни сътресения и колизии в личния ти живот и в работата. За Мария нищо не открих!!
АнонименСтавате ли за върколак?
1 Въпрос:Ръмжите ли когато сте напрегнати, ядосани, или искате да ви оставят? -Да
АнонименГоворя с духове, санувам вашето бъдеще, свързвам се с ваши мъртви роднини
Моля те говори с моята баба казва се Иванка много ми липсва ще съм ти благодарна много! И ако може да сънуваш моето бъдеще и виж дали имам Samsung galaxy s5 моля те!!! Това ми трябва прати ми покана в фейсбук пиша се Cveti Morgan (Дивна Станчева) Там ще ти кажа какво искам да си говориш с моята баба Моля те , много ми липсва и и искам да ме научиш как да го правя да говоря с духове да сънувам бъдеще амм да се свързвам с роднини