Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЧовечеството - под тайно робство или не?
На мен ми стана интересно, ще разгледам видеата... много са ми интересни такива "истории" (не се обиждай, че го казвам така) но понеже повечето такива сведения са били под формата на истории..
АнонименЧовечеството - под тайно робство или не?
А за илюминатите пък, съм на 102% сигурна, че съществуват..
АнонименОткрих в дома си животински изпражнения. Магия ли е?
Колкото по си втълпява и въобразява човек, толкова по зле. Когато не мислиш за такива неща или други лоши мисли, няма как да дойдат при теб...
АнонименКак така съществува любов от разстояние
Нещо не разбрах... ти изобщо виждал/а ли си го или, просто някой въображаем ? Ако сте се виждали чрез интернет, макар и не на живо, мисля че е съвсем нормално да имаш някакви чувства... тръпка или наречи го там както искаш..
АнонименКак така съществува любов от разстояние
Питаш как така се случва любовта от разстояние. Ами ей така се случва, както и когато сте били в един клуб или кафе да кажем и сте се запознали и сте се влюбили. С единствената разлика обаче, че любовта от разстояние - не сте се виждали на живо. Сега друг е въпросът дали ако се срещнете на живо и решите да бъдете заедно дали ще се получи. Това се отнася и за любовта случваща се "на живо". Ако трябва да бъда честа аз съм в същата ситуация - запознанство и любов от разстояние без да сме се виждали за сега на живо. При теб въпросът е дали си решила някога да се видите или не. И дали ще си остане само виртуално. Успех!
АнонименАз ли полудявам или какво
[b]Аз успях да разбера, като го прочитах по максимум 2 пъти. Това, което ти се е случило най-вероятно е било, защото си гледала телевизия и в момента в който загасиш и стане тъмно, сенки и фигури все още се появят пред очите ти но това бързо отминава. За това на теб ти се е сторило като сянка на стената. Пробвай да гледаш някаква картинка или нещо подобно за около минута, 2 и си отвърни погледа на някъде и ще видиш, че ти се привижда подобие на картината. После с пищенето в ушите. На мен ми се случва много често. Имам и шум и леко пищене понякога. Понякога е по-силно понякога по-слабо. Нормално е да чуваш шум, но когато е по-силен, тогава говорим за някакво възпаление. Въображението на човек е огромно и силно. Страхът също. Опитай се максимално да релаксираш и избягвай всякакви лоши мисли. И най-малкото нещо води до паника и стрес, и въображението става неконтролируемо.[/b]
АнонименЛюбопитни факти за целувката
7,8,10 и 11 не отговарят за мен ...
Анонимен
Аз също съм лъв и напълно вярвам в това за зодиите. Характеристиката за лъв напълно отговаря за мен, както и сходството с останалите зодии.