Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Как така съществува любов от разстояние

Как така съществува любов от разстояние

  • 10.02.14 12:21#1ЕленаЕленаНовакРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168Как така съществува любов от разстояниеЗдравейте, искам да ви питам защо се случва любовта от разстояние? Аз съм влюбена в човек, с който не съм имала никакъв контакт - даже говоря за километри. Имам само визуален контакт, и дори не съм сигурна имали точно комуникация. Сънувам го често и само си мисля...
    дайте мнения и съвети.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.14 04:12#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Как така съществува любов от разстояниеМного интересно! Вълни ли си изпращат или като светофари си дават сигнали свободно?!? :cry: ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.14 07:47#3vanessavanessaНовакРегистрация: 17.11.13Град: -Отговори: 8от: Как така съществува любов от разстояниеНещо не разбрах... ти изобщо виждал/а ли си го или, просто някой въображаем ?
    Ако сте се виждали чрез интернет, макар и не на живо, мисля че е съвсем нормално да имаш някакви чувства... тръпка или наречи го там както искаш..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.14 11:09#4ЕленаЕленаНовакРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Как така съществува любов от разстояниеда, ей така в интернет и т.н. ОтговорОтговор с цитат
  • 11.02.14 05:59#5vanessavanessaНовакРегистрация: 17.11.13Град: -Отговори: 8от: Как така съществува любов от разстояниеПиташ как така се случва любовта от разстояние.
    Ами ей така се случва, както и когато сте били в един клуб или кафе да кажем и сте се запознали и сте се влюбили. С единствената разлика обаче, че любовта от разстояние - не сте се виждали на живо.
    Сега друг е въпросът дали ако се срещнете на живо и решите да бъдете заедно дали ще се получи. Това се отнася и за любовта случваща се "на живо".
    Ако трябва да бъда честа аз съм в същата ситуация - запознанство и любов от разстояние без да сме се виждали за сега на живо.
    При теб въпросът е дали си решила някога да се видите или не. И дали ще си остане само виртуално.
    Успех!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.02.14 03:43#6ЕленаЕленаНовакРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Как така съществува любов от разстояниеСънувах го и снощи на св.валентин. Бяхме заедно вървяхме и говорихме през цялото време. Първо бяхме в една къща имаши ледена пързалка вътре но беше под наклон, и аз бързах да се изкача с обувки на високото и той вървеше с мен и говорихме но не помня какво. После бяхме в едно голямо помещение и вътре имаше плувен басейн с много чиста вода, ние стояхме на шезлонги отстрани и само говорихме. После пък бахме някъде другаде, но не си спомням къде, май беше поляна, както и не помня нищо от разговорите.
    Какво значи това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.02.14 02:50#7ЕленаЕленаНовакРегистрация: 22.04.11Град: -Отговори: 168от: Как така съществува любов от разстояниеТази сутрин сънувах втората част от съня и си я спомням ясно, може и да е нов незнам... Значи стояхме до басейна и изведнъж помещението изчезна ,а края на басейна се превърна в много висок водопад- сигурно 50м. От едната страна имаше перила и зелена трева наоколо. Той тръгна да скочи във водопада и тогава видях че след водопада отдолу имаше огромно море, водата беше кристално чиста. Аз му казах къде отиваш? А той че трябвало да преплува морето и ми каза също ела с мен. Аз се изплаших много беше високо и му го казах. Той беше вече няколко метра надолу и се върна обратно горе като се държеше за перилата на водопада. Горе започна да ме убеждава да скоча във водопада и да тръгна с него, но аз продължавах да се страхувам и не исках и не го пусках и него и се събудих притеснена.
    какво значи?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest