Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКакво според вас е любовта?
Любов?Това е сладко-горчиво умопомрачение,особено споделената любов
АнонименНе викайте Дама Пика и лоши неща!
Възможно някой да е под влиянието на повестта "Дама Пика"от Пушкин Мен лично преди години много ми хареса четивото :y:
АнонименДепресия или невроза
Добро утро! Баща ми е много тих и скромен човек, и един спор преди години между бивши колеги,които са го нарекли"смотан","глупак"и т.н.са отключили заболяването.Може и да не е бил прав в спора,но той е изразил своето виждане...Понеже никъде не споменах майка ми,вероятно останахте с впечатление,че липсва и е безразлична...тя се бори, продължава и сега да е до баща ми.На нея също и е много трудно да го подкрепя и да му дава кураж да има воля да забрави поне малко миналото и да продължи напред.Обяснява си състоянието на баща ми с неговото възпитание и стресовите ситуации,които са неизбежни в днешно време,просто баща ми е неподготвен за трудностите и егоизма на този свят. Не мога да си обясня само поведението на лекувалите го специалисти...един единствен лекар му е правил пълни кръвни изследвания е не е открил аномалии,неговото заключение беше,че баща ми не е за антидепресанти,а само да си наложи воля и да се адаптира поне малко към новите ситуации.Вниманието на семейството ни е отправено към състоянието на татко,стараем се да разбере,че го обичаме и за нас той е умен и способен . Най трудно е да се преборим с кошмарите,които той сънува и го изтощават,спомените какъв е бил преди години и сегашното му състояние.Много до ви изпиша за проблема ни,но мисля,че досаждам... Все пак се надявам,някой да даде съвет и да помогне да помогнем на татко. Лек и слънчев ден!
АнонименДепресия или невроза
Никакво отказване ! Майка ми е боец и не се предава! Аз понякога не виждам смисъл ....но си искам семейството и ще помагам с каквото мога,на нас също ни се отрази състоянието на баща ми... Надявам се и на чудо, търся помощ и съвети от всякъде..
АнонименДепресия или невроза
Не вярваме в Бог и не всеки разбира библията.Ние вярваме в Природата,тя е край нас и ни гледа...назва ни и ни води.
АнонименДепресия или невроза
зву4ите като ядосан фанатик!Явно някои психики са подвластни на криво разбиране за света!
АнонименДепресия или невроза
Здравейте, искам да споделя,че през декември открихме лекар,който се ангажира сериозно от състоянието на баща ми и....има подобрение от лечението.Няма депресия ,както досега си мислехме,макар заболяването не е лечимо,поне забавяме развитито му. На всички желая изход от проблемите и здраве,здраве и късмет!!
АнонименЖенен е , но ще бъде мой!
Липсва му мозък на този и жена му много го обгрижва,тя май трябва да му дръпне як бой и да си оправят отношенията . Дрън дрън и на това "но ще бъде мой"-това значи абсолютна скука и скудоумие  Може да ти е обърнал някакво внимание като на мъничко дете или..като на досадна хлебарка и ти веднага си вириш нослето