Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Не викайте Дама Пика и лоши неща!

Не викайте Дама Пика и лоши неща!

  • 04.10.13 08:43#1Suni DaniSuni DaniНовакРегистрация: 17.12.11Град: -Отговори: 74Не викайте Дама Пика и лоши неща!Чета тука всякакви истории за дами пики, мерита и т. н. как сте викали, или искате да викате, не знам кое е истина, кое не.
    Но искам да ви дам съвет.
    Не викайте тези неща, може и да не съществуват, може и да съществуват, никой не знае, но не напразно хората са измислили легендите и историите.
    За тези които са чели и да не останат назад и те искат да опитат, казвам - ПО-ДОБРЕ е ако сте толкова любопитни, да прочетете повече материал за тези неща, или филми, да се информирате повече, така може да ви намалее любопитството. Отколкото да го "изучавате", експериментирате на практика. По-добре на теория. А и може четивата иинформираността да ви разубедят.
    Тези неща са като наркотиците. Любопитни, но после. . . А щом човек е по-информиран според мен, няма нужда да го опитва.
    Аз не съм много информирана, но от историите тук, а и знам, че е опасно, не бих се занимавала с такива неща. По-добре да прочета в интернет за това, но и това не ми се прави, просто нямам желание да се занимавам дори и да изучавам опасните неща
    Дано да сте се отказали повече и не да действате на емоции и любопитство а на разум и да помислите за последствията
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.13 01:35#2mandimandiНовакРегистрация: 18.09.13Град: -Отговори: 8от: Не викайте Дама Пика и лоши неща! Възможно някой да е под влиянието на повестта "Дама Пика"от Пушкин
    Мен лично преди години много ми хареса четивото :y:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest