Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименРазтълкувайте съня ми моля ви
Здравей! Според мен дълго време си потискала тази част от теб, която иска да отвърждава себе си, да взема това, което й се полага, въпреки че нарушава хармоничните отношения с хората. Прекалено дълго време не си си позволявала да си дръзка и до болка откровена с някой, а си карала всичко на заобиколки. Идва момент в живота, рано или късно, когато цялата вътрешно натрупана агресия от такова поведение, изригва навън. Според мен съня ти е предупреждение за това. Струва ми се, че ти си много уплашена все още от тази твоя част и единственото, което можеш да направиш, е или да я потискаш, а когато вече и това не можеш, спираш да я управляваш. Съня ти показва именно тази липса на управление от твоя страна. Опитай се да не угаждаш толкова на хората, да си по-смела в ежедневния живот, да поемаш повече рискове, да си позволяваш повече да изявяваш себе си по всякакви начини и ще разбереш, че тази част от теб не е нищо зло, а напротив, подарък!
АнонименНякои хора мислят едно, аз друго...
Малка си още, 100 процента съм сигурна, че не си имала изживявания извън тялото, за да разбереш същността на пребиваването на човешката душа извън физическото тяло. Това е коренно различно усещане на безкрайна любов, търпение и липса на каквато и да е било мъка. Душата знае, че няма смисъл да ходи при близките си, когато излезе от тялото, защото има достатъчното тъпрение и любов да ги гледа отгоре и да изчака те да дойдат при нея - тя винаги чувства присъствието им. Така че не може да се правят такива разграничения между две коренно различни реалности - и двете са коренно различни изживявания и когато човек пожелае, може да намери красивото и в двете.
АнонименИскам да направя безопасна магия за любов
Здравей! Няма такова нещо като безопасна магия за любов. Като цяло, енергийните намеси изобщо не са препоръчителни. Това, което различава една енергийна намеса (магия) от черна и бяла не е начина, по който се прави, а това дали имаш изричното позволение на другият човек да се намесиш в кармата и живота му. Ти нямаш такова позволение от този мъж, следователно всяка енергийна намеса, която направиш, ще е черна магия и освен че може да доведе до срив напълно в неговия живот - здравословни, психични проблеми, дори и смърт, ще доведе до срив и в твоя - рано или късно - и никой не може да ти каже какво ще ти се вземе, но със сигурност ще е нещо много ценно твое. Освен това, според мен ти не го обичаш - но желанието ти да преоткриеш страстта или да намериш сигурност в живота си е подсъзнателната причина, която те кара да мислиш така. Всичко това е илюзия - защото, когато хората се обичат истински, те се обичат за това, което са - а какъв си се определя от изборите, които човек прави. Щом желаеш да моделираш някой от изборите на този човек и нямаш желанието да го уважиш, това няма как да бъде любов.
АнонименТой ми подаде амулет
Човека ти помага отгоре да се справиш в някакъв проблем в живота си. Може би е липсата на решителност и на по-нахакано отношение, това е неговият подарък към теб. От сега нататък, ако се почувстваш по-енергизирана и с повече възможности за развитие, да знаеш от къде е дошло.