Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Той ми подаде амулет

Той ми подаде амулет

• 16.09.13 10:26#1ЖениЖениРегистрация: 16.09.13Град: -Отговори: 1Той ми подаде амулетЗдравейте, моля да ми помогнете с тълкуването на съня ми. В края на 2012 г почина от рак един от най-близките ми приятели на 23 г. Тази нощ сънувах, че отивам на моето село, което не изглеждаше точно както е реално, но знаех че съм там и отидох в нашата къща, където знаех, че е и моят гореспоменат приятел. (В действителност той никога не е идвал там.) Също и знаех, че вече е болен. Там бяха някои познати и сестра му и аз я попитах дали може да ида пи него да го видя. Тя потвърди. Аз отидох в стаята, а той лежеше на леглото. Като го видях очите ми се насълзиха, той ми се зарадва много. Аз се "хвърлих" върху него и го прегърнах и стояхме така гушнати известно време, докато аз му повтарях, колко искам да оздравее. Както бяхме така той се завъртя и взе от единия ъгъл до леглото едно камъче, пробито и прошнуровано в горния край, а голяма част от него беше издълбана и приличаше на лъвска глава. Подаде ми го и ми каза, че е за мен и да си го пазя много. След това се пробудих.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.09.13 09:38#2darkshadowqueendarkshadowqueenРегистрация: 14.09.13Град: -Отговори: 4от: Той ми подаде амулетЧовека ти помага отгоре да се справиш в някакъв проблем в живота си. Може би е липсата на решителност и на по-нахакано отношение, това е неговият подарък към теб. От сега нататък, ако се почувстваш по-енергизирана и с повече възможности за развитие, да знаеш от къде е дошло. ОтговорОтговор с цитат
  • 17.09.13 10:21#3АнаАнаРегистрация: 21.07.13Град: -Отговори: 84от: Той ми подаде амулетХайде и аз да изтълкувам по моему
    С този човек,приживе имате тайна,която само вие си я знаете.Не я казвай на никой,не изплювай камъчето !Запази я за себе си !Някога с нещо си го обидила,простил ти е,сега ти връща камъка за да те предупреди ,партньора който си си избрала в момента е "лъв" и не е зле да внимаваш....
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.09.13 01:59#4ЖениЖениРегистрация: 16.09.13Град: -Отговори: 1от: Той ми подаде амулетМного Ви благодаря ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest