Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименИмам чувството, че живея живота си за втори път
А замисляла ли си се, че тия всичките неща ги усещаш и виждаш с причина. Може би трябва да погледнеш по-дълбоко и да разбереш какво означават. Според мен, някой, не знам Господ или не, ти праща знаци и видения, за да промениш живота си и да не стигнеш до стаята с гардероба и зависи само от теб самата.
АнонименСънища след покупка на ново легло
Според мен просто като си видял двойното легло, ти е минала мисъл, че искаш да го споделиш с някой и това ти е останало в подсъзнанието, защото е промяна от ежедневието ти и от там следва и въпросния сън. Секса в по същата логика и може би подсъзнателно ти е било самотно в това двойно легло. А момичето е изникнало отново подсъзнателно или защотото си я харесвал, тя те е харесвала, или просто е бил първия ти образ, за който си си помислил и т.н. Повечето сънища са продукт на самото ти подсъзнание и не, не са пророчески или не показват, че след време точно с това момиче ще спите на точно това легло. Но пък, кой ли знае, може и точно това да стане. Просто съветът ми е недей да се задълбочаваш в нещо, което има прекалено много възможности, мисли и варианти, защото ще си изгубиш времето и няма да разбереш нищо. Ако трябва нещо да става, то ще стане. Така че, спокойно.
АнонименПомогнете ми да го разтълкушам. Необикновено усещане.
Понякога, когато хората сънуват нещо, което искат да се сбъдне си вдъхват надежда и си мислят, че наистина ще стане. Истината е, че подсъзнанието ни оправлява сънищата и това, както си сънувала е по-скоро твое силно желание, а не нещо което непременно ще стане. Просто преди да си заспала явно си си мислела за въпросния мъж иии така е станало всичко. Това със събуждането и прегръдката може да са много неща и ти давам някои от вариантите: -Подсъзнанието или ти самата си искала да запаметиш и да увеличиш момента, колкото се може по-дълго и затова си усетила нещатата, когато си била между сън и събуждане. -Не си сънувала преди такъв сън и ти е направило много силно впечатление и превъзбуда и ти е подеиствало и в реалноста. -Все още си спала, но сънят ти е бил толкова реалистичен, че си помислила, че е наистина усещаш нещата. -Последния вариант, колкото е най-стряскащ е също почти най-невъзможен да имаш дух във вас, който си усетила при събуждането си, ноо пак ти казвам много малко вероятно е така, че не се плаши.
АнонименИнформация за демоните!
Демоните не нападат, тоест не стоят отстрани като хищници да чакат някой, който се е отчаял за да го обладаят и примамят към злото. Те биват призовавани от хората и от тяхната нещастност и отчаяние. Понякога нарочно, понякога неволно. Когато демон е извикан от човек, той прави всичко възможно да да бъде пуснат вътре и да превземе душата на човекът. Тоест, той ще изкушава, предлага възможности, обещава да сбъдне мечти и т.н и в много случай, хората си мислят, че този демон е добър, иска да им помогне и го поканват един вид в тях, което е и целта на демонът. Иии не ми се обяснява нататък, но просто не си имайте играчка с демони. (: