Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънища след покупка на ново легло

Сънища след покупка на ново легло

  • 31.08.13 12:58#1Просто ЧовекПросто ЧовекНовакРегистрация: 31.08.13Град: Стара ЗагораОтговори: 4Сънища след покупка на ново легло Здравейте аз съм на 19,
    вчера си купих ново легло, което е по-голямо от старото, и има място за двама човека.

    Вечерта след като си легнах, съм заспал на едно от местата, а не по средата както правя обичайно. Та както и да е, същата вечер сънувах че, едно момиче беше до мен в леглото.По принцип ние се познваме в живота но не си говорим, не сме и приятели даже. Просто се познаваме от 2 години. Тя ми е съученика в моя клас. Аз много я харесвам, но не ми остава време да си поговрим с нея.

    Тя се усмихваше и ме гледаше. След това се пренесохме на друго място - във някаква стая със 2 футьойла (кресла подобни на малак диван) и една масичка по-средата. Говорихме си за нещо и се усмихвахме. Не след дълго се озовахме на друго място и правехме секс. Беше странно, защото преди няколко месеца не бяхме в добри отношения, а и сега не сме. Беше една тясна стайчка със може би други хора които не познавах. Бяхме пръснати по ъглите. По средата на стаята, след като се пренесохме, стоеше баща ми е се опитваше да светне лампите с една факла. След като светнаха ние продължихме с нашите работи. След съвсем кратко време бяхме обратно в стаята с масата, и си говорихме отново и се усмихвахме. Това се повтори няколко пъти, но всеки път като че ли стаята се променяше. Накрая като си говорихме си мислех да я попитам дали да станем по-близки или да се сгодим, но така и не я попитах, съня свърши.

    След като се събудих не ме болеше гърба и се увствах чудесно!

    Какво значи това? Ще се сближа ли с някой? И ако да това тя ли ще бъде?

    П.П. Чел съм че датата на сънуване има значение. Сънувах съня на 30 Август, петък срещу събота.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.13 03:33#2мариямарияНовакРегистрация: 27.08.13Град: СвогеОтговори: 5от: Сънища след покупка на ново легло Не всички сънища са пророчески, повечето са продукт на фантазията. Фактът, че виждаш точно това момиче в леглото си, означава единствено, че я харесваш. Това, че сте правили секс, може би /но не винаги/ означава, че и тя те харесва. Виж, намери време да си поговорите. :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.13 10:17#3PixiePixieНовакРегистрация: Град: -Отговори: 6от: Сънища след покупка на ново легло 30 ден – след около месец сънят ви ще се сбъдне.

    Петък с/у събота- сънят показва, а ако се сбъдне ще е поне след 5 г. ???

    Това намерих за сънят ти. Доста противоречива информация.

    Може би подсъзнателно имаш нужда да споделиш леглото с друг човек, не бе бива в тълкуване на сънищата много.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.13 12:42#4__m____m__НовакРегистрация: 31.08.13Град: -Отговори: 4от: Сънища след покупка на ново легло Според мен просто като си видял двойното легло, ти е минала мисъл, че искаш да го споделиш с някой и това ти е останало в подсъзнанието, защото е промяна от ежедневието ти и от там следва и въпросния сън. Секса в по същата логика и може би подсъзнателно ти е било самотно в това двойно легло.
    А момичето е изникнало отново подсъзнателно или защотото си я харесвал, тя те е харесвала, или просто е бил първия ти образ, за който си си помислил и т.н.
    Повечето сънища са продукт на самото ти подсъзнание и не, не са пророчески или не показват, че след време точно с това момиче ще спите на точно това легло.
    Но пък, кой ли знае, може и точно това да стане.
    Просто съветът ми е недей да се задълбочаваш в нещо, което има прекалено много възможности, мисли и варианти, защото ще си изгубиш времето и няма да разбереш нищо.
    Ако трябва нещо да става, то ще стане.
    Така че, спокойно.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest