sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любопитно»Защо пред Белия дом има космическа капсула?

Защо пред Белия дом има космическа капсула?

Белия дом
3D куб Ubik за деца и възрастни-21%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
13.50 лв.
Виж ››

Фактите накратко: На тревната площ пред Белия дом има приличащо на НЛО летателно тяло. Това е всъщност конструирана капсула на NASA, приспособена за 4 членове на екипажа. Но защо?

Съмненията

Това знак ли е за предстоящото оповестяване от правителството? Може би капсулата е символ от самия Тръмп, който признава връзката между извънземните и нашето правителство? Много теории, но едно нещо е сигурно - този въпрос става все по-интересен.

Това, което може да изглежда като сцена от филм за извънземна инвазия, всъщност е само капсула Орион, която се появява на южната поляна на Белия дом.

За някои тази капсула може да прилича на НЛО, но все пак тя е сътворена от човешка ръка. NASA сподели снимки на трансфера на капсулата до тревата на Белия дом в tweet миналия месец. Този пост беше част от демонстрацията Made In America, която е ежегодно продуктово изложение, стартирано от самия президент Доналд Тръмп, очевидно да подчертае американското производство.

капсула Орион

Капсулата заема мястото си на тревата на Белия дом заради производството ѝ от Lockheed Martin през 2011 и 2012 г., а строителството включва използването на части от над хиляди компании – всички, от които са базирани в САЩ - според НАСА.

Капсулата Орион е най-напредничава от всички останали, това бе доказано по време на изпитателен полет на 5 декември 2014 г. Този кораб може да задържа четирима членове на екипажа и е проектиран да лети в Системата за откриване на пространство (Space Launch System - SLS), която е гигантска ракета, която все още се развива. Капсулата и ракетата са в основата на плана на агенцията да прати хората в космоса - първо на Луната и след това на Марс.

Следващото планирано пътуване за Орион ще бъде тестов полет без човек, а първият полет за SLS ще трябва да излети някъде между декември 2019 г. и юни 2020 г.

Белия дом

Мнозина допускат, че това, което изглежда като НЛО в тревата в Белия дом, може да бъде символ на нещо по-дълбоко - може би знак за неизбежното разкриване по отношение на знанието на правителството за НЛО и извънземните същества. Човек остава с впечатлението, че капсулата е символ на нещо по-различно от извънземна космическа апаратура на предната поляна на Белия дом.

Има информация, която сочи, че в действителност има неидентифицирани летящи предмети на Земята от десетилетия наред.

Високопоставени членове на правителството като Джон Попеста, който беше началник на щаба на Белия дом на президента Бил Клинтън и съветник на президента Барак Обама, твърди: Аз съм скептичен за много неща, включително за идеята, че правителството винаги знае най-добре и че на хората не може да се вярва. Времето да дърпате завесата на тази тема отдавна е отминало.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати