sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Свръхестествени Способности»Кои хора притежават свръхестествени сили?

Кои хора притежават свръхестествени сили?

гадателка

Всеки човек е различен, а способностите, които притежава, могат да бъдат необикновени. В света на разнообразието да се различен и да имаш т. нар. свръхестествени сили те прави уникален.

Срещат се хора, които развиват своите способности, за да могат да помагат на другите и такива, които смятат, че не е необходимо да им обръщат внимание. Всички знаем, че понякога интуицията ни може да бъде доста силна или пък влиянието ни върху околните да е осезаемо. Когато обаче не развиваме дарбата си, в един момент тя може просто да изчезне.

Много често, когато чуем свръхестествени сили се сещаме за врачките и ясновидките, които не се славят с добра репутация. Те спекулират с болката на хората и по този начин си докарват стабилни доходи. Поради тази причина повечето от нас са скептични по отношение на въпроса дали наистина има хора с дарба или всички са „шарлатани“.

Срещат се обаче и хора с истинска дарба и те не я използват, за да получат някаква облага в замяна. Те например осъзнават, че имат някакви способности вследствие на странни явления, които се случват около тях. Внезапното появяване на миризми, които изчезват по същия начин или усещането, че въздухът вкъщи е застоял и не могат да си поемат въздух може да е сигнал за дух на починал близък, който витае в къщата.

Хората със свръхестествени сили могат да чуват и гласове докато спят или когато са сами вкъщи. Случава се дори да намират предмети на места, на които са сигурни, че не са ги оставяли. Понякога те не приемат нищо от това на сериозно и си мислят, че си въобразяват. Има и такива обаче, които развиват шестото си чувство и сами се убеждават, че притежават някакви способности.

телекинеза

Учените се вълнуват най-много от две явления: телекинеза и телепатия. Телекинезата е способност, която дава възможност на притежателя и да въздейства на неживи предмети. Телепатията от своя страна, е помагала на древните хора да общуват с мъртвите чрез нея.

Известно е, че телекинезата, както и някои други способности, могат да се появят вследствие на травма или злополука. Историята разказва за хора, които от разстояние огъват, преместват или издигат прибори за хранене във въздуха. Има и случаи, в които дори са успявали да преместват облаци.

Ако учените успеят да докажат съществуването на телепатията, това ще даде основание да се смята, че е настъпила революция в контрола на мозъка. Австралийските племена например контактуват без думи освен помежду си.

Всеки от нас може да се сдобие със свръхестествена способност в някакъв момент от живота си. Изборът обаче остава дали да развием „таланта“ или да забравим за него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати