Сродни души и синхронични връзки
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Отношенията с околните»Сродни души и синхронични връзки

Сродни души и синхронични връзки

Сродни души и синхронични връзки
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Всеки ден срещаме много хора, като някои бързо си отиват, а други се превръщат в неразделна част от живота ни. Дори и кратките срещи оформят живота ни по един или друг начин.

Известният психолог Карл Юнг бил убеден, че сред случайните съвпадения има и такива, които изразяват реална връзка между психическото ни състояние и това, което се случва или може да се случи в околния свят. Той нарича това синхроничност.

Благодарение на синхроничността по време на жизнения си път ще се срещнем с 5 типа сродни души, които ще играят роля в съществуването ни.

Тези, които ни предизвикват

Сродни души и синхронични връзки

Това са хората, които влизат в живота ни, за да ни напомнят за целите и отдавна забравените ни мечти. Дават ни енергия и ни мотивират.

Тези, които ни подканват

Сродни души и синхронични връзки

Това са хората, които идват в живота ни, за да ни поставят на правилния път. Краткото им появяване осигурява дълго време въздействие върху ни. Те ни водят напред в правилната посока. Това включва краткосрочни взаимоотношения, някой, с когото сте си писали, или някой, когото сте срещнали в социалните мрежи.

Тези, които ни учат

Сродни души и синхронични връзки

Това са хората, които ни карат да растем. Те ни преподават уроците, лесни или трудни, които не можем да научим сами. Учат ни да бъдем по-добра версия на самите себе си. Могат да бъдат приятели, училищни или академични преподаватели, романтични партньори.

Тези, които са в околното пространство

Сродни души и синхронични връзки

Това са най-незначителните връзки, но също могат да ни носят мъдрост. Това са хората, с които разменяме усмивки или по някоя дума. Дори и с малки жестове те ни карат да растем. Този тип включва хора като сервитьора в любимия ни ресторант, съсед, който се е нанесъл наскоро, колега, с когото не сме говорили.

Онези, които остават

Сродни души и синхронични връзки

Това са нашите съмишленици. Не са минувачи или учители, а са спътници. Играят основна роля в живота ни и могат да са в него от раждането ни или да се появят късно. Това са най-значимите хора и трябва да останат с нас завинаги. Те ни помагат да се изправим, когато паднем, дават ни различна гледна точка, радват се на успехите ни и скърбят за провалите ни. Тези хора не искаме да загубим.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати