Сложете 2 зарчета в джоба си и вижте какво ще се случи

Зарът e от предметите с магически свойства. Той е честа фигура в татуировките. Каква обаче е неговата символика? Тъй като той присъства в различни игри, образът му се свързва основно с печалбата, късмета, поемането на риск.

Много хора си татуират зарове съвместно с други символи, за да изразят своята бунтарска природа или пък да привлекат късмет. Разбира се, за да се възползвате от тези качества на заровете, не е нужно и вие да го увековечавате върху тялото си.

Достатъчно е да имате две малки зарчета в себе си – например в портмонето или джоба на палтото си. Така ще имате мощен талисман, а не просто сувенир.

За да е зареден вашият късметлийски предмет с още по-силна енергия, е добре зарчетата да не са обикновени. Спрете се на такива от кристал или някакъв благороден метал. Ако нямате възможност, разбира се, и пластмасови или дървени зарчета ще са ви от полза.

Най-важното е да вярвате в силата им. Носете ги със себе си поне 2 месеца, за да привлечете късмет, пари, благополучие. Същият талисман би ви помогнал още, ако сте твърде нерешителни и имате нужда от по-голяма увереност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати