Внимавайте какви снимки качвате във Фейсбук! Грози ви страховита опасност

Снимки във Фейсбук

В днешно време хората приемат присъствието си в социални мрежи твърде присърце. Свикнали са непрекъснато да споделят с останалите виртуални потребители къде са, с кого са и какво правят. Споделянето на толкова много лична информация обаче може да е особено опасно за вас, и то не само защото някой би могъл да се възползва от данните ви.

Истината е, че дори само със своя снимка можете да си навлечете проблеми, ако имате врагове. За това предупреждават хора, запознати със света на магиите.

Съвременните младежи непрекъснато споделят свои снимки във Фейсбук, Инстаграм и останалите социални мрежи. Но ако профилът им попадне в полезрението на безскрупулни лица, някой може да им направи черна магия посредством дигитална снимка.

За да ви навреди някой посредством магически ритуал, не е нужно да използва ваша фотография на хартиен носител. Достатъчно е да има изображението ви на екран. То също е заредено с вашата енергия и може да се използва при заклинания и други подобни магьоснически практики.

Внимавайте какви снимки качвате във Фейсбук! Грози ви страховита опасност

Затова внимавайте какви хора допускате в своето социално пространство. Бъдете разумни и със снимките, които публикувате. Избягвайте изображения, които биха предизвикали чуждата завист и неодобрение. Пазете щастието си за себе си. Наблегнете на общуването очи в очи, а не на комуникацията с непознати и съмнителни лица в интернет, съветват сензитиви.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати