Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене на кафе: Какво предвещава фигурата на слон в чашата ни?

Гадаене на кафе: Какво предвещава фигурата на слон в чашата ни?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
Гадаене на кафе: Какво предвещава фигурата на слон в чашата ни?

Слонът е животно, което по принцип символизира мъдростта, силата, спокойствието и късмета. Какво обаче предвещава неговата фигура на дъното на вашата чаша за кафе?

В общи линии появата на слон в гадаенето на кафе се свързва с вашето материално положение и успехите ви. Ако той се появи на дъното на чашата ви, очаквайте във вашия живот да навлезе нов човек, който коренно да промени вашия статус и възгледите ви. Това ще е стабилна и влиятелна личност, която ще зададе нова посока на вашия житейски път.

В случай че слонът се появи на стената на чашата, това ви предвещава, че ви предстои да разрушите спънки, които са се появили на пътя ви. Препятствие, което отдавна ви мъчи, най-после ще бъде преодоляно и ще можете да се насладите на късмета си.

Добри новини очаквайте и ако слонче се образува близо до гърлото на чашата. Тогава ще се радвате на чудесно сътрудничество от страна на колеги и добри финансови постъпления. Не изключено и в живота ви да се появи човек, който да бъде ваш покровител и водач.

Обърнете внимание и на позицията на слона. Ако той е с протегнат нагоре хобот, усилията ви ще бъдат възнаградени с успех. Ще бъдете похвалени публично.

Ако обаче, хоботът е отпуснат надолу, то тогава не хранете големи надежди по отношение на работата си. Възможно е да се разочаровате от отношението на колеги и началници. Има опасност също така да преживеете огорчение и в личния си живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest