Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене с цветята от 8 март

Гадаене с цветята от 8 март

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
Гадаене с цветята от 8 март

Датата 8 март е специална за всяка жена, без значение от възрастта и статуса ѝ. На този ден дамите получават букети от любимите си хора, както и много други подаръци.

Цветята обаче не са просто израз на уважение. Чрез тях противоположният пол може да се опитват да ни предаде определено послание.

Използвайки символиката на цветята, може да разберете с какви цели и мисли той ви е подарил букета на най-женския празник.

Червената роза например е израз на пламенна любов. Аленият карамфил символизира страст, а розовият – топло, приятелско отношение. Слънчогледът пък е символ на позитивизъм и възхищение.

Цветя за 8 март

Трябва да знаете обаче, че с цветята от 8-ми март можете да извършите и едно простичко гадаене, което показва бъдещето на вашата връзка.

За целта трябва да си спомните какво е било първото, което сте си помислили, когато сте видели вашият партньор да стои пред вас с китките. Знайте, че тази мисъл сочи вашето отношение към него и след време.

В случай че сте получили букет от рози, спомнете си дали не сте се уболи на бодлите им. Подобен момент предвещава, че връзката ви може да бъде разклатена от трудности.

След това покажете букета на малчуган и вижте как ще реагира. Отношението му ще ви покаже какво смята вашият избраник за семейството и отглеждането на деца. Ако детенцето реагира позитивно, вашият любим ще бъде грижовен и внимателен родител.

Обърнете внимание и колко време цветята ще запазят своята свежест. В случай че запазят красотата си дълго, това е знак, че партньорът ви има сериозни намерения към вас и заедно ви очаква щастливо бъдеще. При обратното положение обаче не бива да храните големи надежди за връзката ви.

Вижте още каква е жената според името.

Не пропускате за празника правилното пожелание за 8 март за вашите любими момичета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest