Той дойде от бъдещето, за да ни каже какво ни очаква

Пътешественик във времето

Пътешественик във времето, проверен от детектор на лъжата, разказа какво очаква човечеството в бъдеще. Думите му определено ни дават теми за размисъл.

Мъжът, който твърди, че е попътувал доста в бъдещето, е от Великобритания. За разлика от много подобни лъжепророци до този момент, той доказа, че не е луд и казва истината. Британецът направи това, като се яви на детектор на лъжата. Той е преминал през проверката, с което е доказал достоверността на разказа си за това какво ще е бъдещето на човечеството. Интересното е, че той не търси популярност, напротив – иска да остане анонимен.

Пророчествата на младия мъж засягат както САЩ, така и целия свят. По думите му настоящият президент на Америка - Доналд Тръмп, ще бъде избран за втори мандат. През 2030-та главнокомандващ ще стане мъж на име Илан Ремайк. С идването му на власт пътуването във времето ще стане по-лесно от детска игра.

Пътуване във времето

Пророчеството вещае, че очакванията ще се оправдаят и изкуственият интелект в крайна сметка ще властва над целия свят. Приложенията на Гугъл ще станат толкова добри, че ще могат да управляват всяко едно домакинство. Биткойнът ще става все по-популярен. Традиционните валути обаче няма да изчезнат и ще продължим да ги използваме както и до момента.

Пътешественикът във времето с очите си е видял как затоплянето на Северна Америка продължава и за в бъдеще. За сметка на това Европа ще се охлажда.

В бъдещето самият пътешественик е преживял нещо интересно. В наши дни той изглежда млад. Той обаче е категоричен, че е на 50 години. В бъдещето е страдал от анорексия и е получил лечебно хапче, което го подмладило. Медицината ще напредне неимоверно, но не чак толкова, колкото ни се иска днес.

Пътешественик във времето

В края на интервюто пред детектора на лъжата мъжът казва, че разполага с неоспорими доказателства, че думите му са истина. Той обаче не иска да ги споделя, защото те могат да доведат до парадокс във времето. А това застрашава цялостта на нашата реалност.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Lillium
Lillium
23.02.2018 04:12
На коя дата е публикувана тази статия?
0
0