Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Слънчево затъмнение във Водолей! Идва време за големи промени

Слънчево затъмнение във Водолей! Идва време за големи промени

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k735
Слънчево затъмнение във Водолей! Идва време за големи промени

На 15 февруари от 23.05 часа настъпва частично слънчево затъмнение във Водолей, което ще е съчетано с Новолуние в същия знак. В астрологията тази конфигурация предразполага към големи и внезапни промени.

Близо до Луната в деня на затъмнението ще се намират Слънцето и Меркурий, които се движат във Водолей. Това показва, че промените ще са свързани с нещо творческо и комуникация.

Любовта и приятелството ще са най-силно засегнатите теми в деня около затъмнението, а хората, които не са доволни от настоящето си положение в тези сфери, ще може да предприемат някакви промени.

Слънчевото затъмнение ще ни изправи пред сериозни избори, като ще се наложи да решаваме дали ще действаме по-рисковано в името на личното ни щастие или ще следваме обичайната рутина.

Следващите дни ще ви покажат ограниченията, с които живеете, но до този момент не сте забелязвали, както и какво правите по принуда. Ще имате възможност да промените положението.

Слънчево затъмнение във Водолей! Идва време за големи промени

Съвпадът между Слънцето и Луната във Водолей ни предразполага да поставим на преден план идеите си за бъдещето. Време е да се отървете от старите си навици и да потърсите по-изобретателни методи. Моментът е подходящ за ново начало, стига да сте достатъчно уверени.

При частичното слънчево затъмнение Луната ще се намира между Земята и Слънцето, като от земна гледна точка ще изглежда, че Луната хвърля сянка върху звездата в нашата планетна система.

Това положение е циклично и до него се стига на всеки 6 месеца. Средно през годината имаме по 2 слънчеви и 2 лунни затъмнения, но те не са видими от всичко точки на планетата.

Частичното слънчево затъмнение този четвъртък ще може да се наблюдава от южните части на Африка и западния бряг на Южна Америка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest