sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Американец снима призрака на вещица

Американец снима призрака на вещица

Американец се похвали в социалните мрежи със снимка, от която всеки биха го полазили тръпки. По думите му изображението е направено в гробищен парк и вероятно изобразява призрак на погребана в мястото вещица.

Страховитата фотография е част от фотосесия, която търсач на духове предприел в едно от гробищата на щата Минесота. Много хора са казвали, че са мяркали призрак на млада жена на територията му, но никога не са успявали да го снимат. Ето защо ексцентрикът пристигнал с надежда да види и заснеме нещо необичайно. И скоро късметът му се усмихнал.

Докато се разхождал из парка, той направил няколко снимки на гроб, където според легендата се намират останките на местна вещица, живяла през деветнадесети век.

Когато по-късно разгледал Фотосите в дома си /вижте снимката в галерията/, открил, че освен надгробен камък той е успял да хване в кадър и тънки, белезникави крака, намиращи се в горния ляв ъгъл на снимката.

Според ловеца на духове в онази нощ не е имало друг човек с него, така че няма вариант крайниците да са на човешко същество. По думите му вероятно духът на предполагаемата вещица се е разбудил заради присъствието му и така се е озовал на снимката.

Дали това е така, няма как да знаем със сигурност. Факт е обаче, че според местната легенда гробът пази останките на 17-годишно момиче обявено за вещица и убито по особено жесток начин.

Местните хора разказват, че преди да издъхне девойката заявила, че всеки, който после оскверни гроба ѝ, ще го застигне смърт до 3 дни. За щастие мъжът, който е направил снимките, не се е докосвал до надгробния камък на вещицата и поне засега е добре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати