Есенните дарове с магически свойства
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на Природата»Есенните дарове с магически свойства

Есенните дарове с магически свойства

1 от 4 Снимки

1. Шишарки


Шишарките могат да се разглеждат като талисмани. Поставени в дома, те носят благополучие, късмет, любов и радост на неговите обитатели. Гонят и кошмарите. Ако подарите с добри намерения шишарка на своите приятели, така също ще спомогнете за тяхното добруване.

С настъпването на есента природата отново се преобразява. Голяма част от плодовете узряват, а листата на някои дървета се изпъстрят и започват да капят, превръщайки земята в разноцветен, енигматичен килим, който не може да се сравни с нито едно произведение на човешкия труд.

Освен подходящ момент за омагьосващи снимки със златен нюанс, есента e идеално време за зареждащи разходки сред природата със семейството. Докато се наслаждавате на разтухата си в гората обаче, можете да се заемете и с още едно полезно занимание.

Според любителите на окултните практики именно сега са много подходящи седмици за събиране на есенни дарове, които ще ни предпазят от магии, зли сили и донесат здраве и благополучие.

Можете да видите кои са тези горски скъпоценности - есенните дарове с магически свойства, в галерията ни. Донесете в дома си от тях, за да отнемат от негативната енергия в него или във взаимоотношенията. Всяко нещо идва с времето си и природата знае най-добре това.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати