Стъпките, с които ще овладеем телепатията

Стъпките, с които ще овладеем телепатията

Телепатията е умението да се предават мисли и чувства между хората, без воденето на разговор и без употребата на някакви специални технологии. Повечето от нас смятат, че телепатията е дарба, с която се раждат някои необикновени личности. Истината обаче е, че тя може да се развие у всеки, стига да следва някои прости стъпки. Ето кои са те:

Определете кой ще е изпращач и кой получател

Преди да следвате всички останали стъпки, трябва да определите кой ще е човекът, с когото ще опитате да си предавате мисли. Един от вас ще е получател, а другият ще е изпращач.

Вярвайте в каузата си

За да овладеете телепатията, на първо място трябва да вярвате, че тя наистина съществува. Ако се съмнявате, че ще успеете да постигнете това уникално умение, със сигурност няма да се случи.

Грижете се за здравето си

Стъпките, с които ще овладеем телепатията

За да развиете телепатията, трябва да сте напълно здрави и всички процеси в тялото ви да протичат нормално. Само така ще сте спокойни и ще можете да се концентрирате в начинанието си;

Запазете спокойствие

Опитайте се да прочистите съзнанието си от всички мрачни мисли. Постарайте се да сте спокойни и информацията да преминава през ума ви, без да реагирате емоционално на нея.

Поработете с визуализацията

Когато искате да изпратите определено послание на своя приемник, затворете очи и си представете цялостната картина, която искате да споделите с него. Важно е да си представите всеки малък детайл от тази картина, пише СтандартнюзКом.

Предайте информацията

Представете, че потокът ви от мисли се движи по тръба, която свързва вашия ум и този на приемника. Вижте своите мисли като топки, които се движат в този своеобразен тунел.

Не се напрягайте

Когато опитвате да изпратите или получите мисъл, не се напрягайте. Всичко трябва да се случва много спокойно. Дори и да не стане от първия път, с достатъчно тренировки все някога ще се случи.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати