Британски вампир се оплака, че го тормозят

Британски вампир се оплака, че го тормозят

Млад британец, изживяващ се като вампир, се оплака от отношението на останалите хора към него. 25-годишният мъж се жалва, че околните не гледат положително на неговата необикновена персона и редовно го подлагат на подигравки и унижения, съобщават британски медии.

Въпросният господин, познат с псевдонима Влад Цепеш, разказва, че се увлича по готическите истории и легендите за вампири от малък. Ето защо преди тринадесет години той започва да живее като същински вампир.

Освен че се облича от главата до петите в черни дрехи, мъжът носи зловещи аксесоари и си слага черен молив под очите. Той също така пие свинска и кравешка кръв и се гордее с това.

Забележете обаче, че странностите на младия принц на мрака съвсем не свършват с това. За разлика от своите връстници, които биха дали всичко, за да спят в удобно и меко легло, Влад предпочита всеки ден да си ляга в ковчег, изработен специално като негова спалня.

Въпреки ексцентричната си натура обаче той все пак има свои фенове, с които всяка вечер пийва в местния пъб. Освен тях обаче около него се навъртат и много негови яростни врагове, които го тормозят заради външния му вид.

Това кара младия Влад Цепеш да се чувства унизен и изплашен. Британецът не изключва възможността да стане жертва на насилие, както се случва много пъти с хората, които се обличат различно имат по-нестандартни увлечения.

Изживявам се като вампир, но искам хората да се отнасят с мен като с нормален човек, обяснява Влад, който за разлика вампирите в книгите няма проблем да се разхожда по светло и не се страхува от чесън.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати