Призрачна стопаджийка тормози шофьори край Лесово

Призрачна стопаджийка тормози шофьори край Лесово

Ужасяващи разкази за бродещи по пътищата духове са известни от много време, но мнозина продължават да се отнасят със снизхождение към тях. Шофьори от Ямболско обаче обясняват, че те самите са попадали на призрачни стопаджии.

Водачи на автомобили разказват за мистериозна фигура, на която са се натъквали, пътувайки към село Лесово. Описват я като млада жена, облечена в бели дрипи. Тя изниквала изневиделица на пътя дори когато навън вали силно. Разбира се, при това положение и най-коравосърдечният човек би се смилил и би спрял, за да я запита накъде е тръгнала.

След това мистериозната непозната изричала името на населеното място, към което се е отправил и самият шофьор. А той веднага си предлагал услугите и тя се настанявала на задната седалка в автомобила. Това, което се случва после обаче, може да остави без дъх и най-смелите мъже, шофиращи по пътищата на страната.

За подобна среща с подобна жена потвърждава и Илия Иванов от Ямбол. Той обяснява, че качил по пътя си непозната дама, която изглеждала изключително нещастна.

Не поиска да се седне при мен и седна на задната седалка в колата. Поглеждах я от време на време. Малко преди да стигнем до Лесово, внезапно изчезна безследно, разказва мъжът пред РетроБг.

След преживяното той веднага посетил свои познати и споделил всичко. Тогава научил, че за подобни случки са разказали и други местни хора.

Оказало се, че бродещата жена, всъщност е издъхнала наскоро в този район и изглежда духът ѝ все още не може да намери покой. Призракът на дамата обикаля по улиците и се изпречва на пътя на шофьорите, а понякога дори ги напада. Това била причина и някои от тях да катастрофират тук.

Не е ясно защо покойната жена все още се лута в този свят и безпокои водачите на превозни средства. Според мълвата обаче, тя починала, защото се поболяла по мъжа си, който така и не се завърнал от пътуване в Германия. Ето защо сега пакостяла на пътуващи.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати