Контрастен душ пази от енергийни вампири

Тъжна Жена

Знаете ли как работи механизмът на биовампиризма, известен като енергиен вампиризъм? Много лесно – на принципа на скачените съдове.

Човек с големи нива на жизнена енергия лесно може да бъде „изсмукан” от някого, който страда от липса на такава енергия. Най-лесно това става с леко докосване.

Но се случва и без физически допир, докосват се аурите на хората. Аурата е като защита от външни влияния. Но ако нещо ви е интересно, аурата ви се отваря – точно това ни помага да се заредим от природата със свежа енергия.

Може би вие или ваши близки работят в офис, тяхната работа им доставя удоволствие, но дори когато не са били натоварени през деня, се връщат вкъщи като пребити. Навън те цъфтят, но влязат ли в офиса, се чувстват като стари хора.

Обикновено причината за това се крие във факта, че някой смуче енергия от тях. Това може да е агресивен тип биовампир. Той се разпознава лесно.

В колектива се откроява като най-конфликтната личност, винаги готов да направи скандал. Единствените хора, които могат да са му приятели, са още по-мощни енергийни вампири от самия него.

Биовампир

Близки до агресорите са енергийните вампири – тирани – те всяват страх в подчинените си и се зареждат с тяхната енергия. Подходът на всички енергийни вампири е еднакъв: те привличат вниманието на жертвата, а после я докарват до раздразнение с обиди и благодарение на това изсмукват енергията й.

Ако искате да се защитите от енергийния вампир, не се подвеждайте да влизате в конфликт, колкото и да ви предизвикват. Често прощавайте, дори хората срещу вас да са виновни.

Усетите ли, че някой човек ви е неприятен, избягвайте контакта с него. А ако трябва да говорите с него, дръжте ръцете си кръстосани на гърдите. По този начин заключвате енергията си.

Можете да се защитите и на физическо ниво. Но не с бой, а с контрастен душ. Преди да излезете сутрин, се изкъпете с топла вода – това разпределя енергията в организма. Накрая се полейте с ледена вода. Аурата ви е непробиваема за почти едно денонощие.

Рейтинг

5 1
4 3
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
очилат
очилат
01.10.2013 18:29
А е теа торични лещи не могат ли да се разкарат на някъде?
0
0
ШаШЧ
ШаШЧ
26.06.2013 02:10
Хаха,решението на проблемите ви!Взимате топъл душ и след това студен и вместо на работа заминавате за болницата!
5
3
ganet
ganet
17.04.2012 11:57
От шефовете и техните протежета едва ли има по-големи енергиини вампири.Те вечно нещо са недоволни и вечно нещо искат.А това за душа е така.Много по-добре се чувствам и много по-добре минава деня,когато сутрин взема топъл душ.
5
0