Татуировките са печат от Дявола

Татуировките са печат от Дявола

Татуировките по телата ни са печати от Дявола - един вид енергиен белег, който може да промени радикално не само земния живот на човека, но и съществуването му след смъртта.

По време на прехода на границата на световете, душата я очакват редица опасности и пречки, а татиуровките, направени приживе, в духовния свят са като белег, който привлича същите тези опасности, пише в. "Врачка".

Дефакто животът след смъртта може да стане по-тежък от земния при наличието на татуировки, отколкото без тях. Татуировката играе ролята на вид информационен белег върху тялото.

Двата свята са много тясно свързани помежду си и всички промени, направени във физическия свят предизвикват съответните промени в този след смъртта.

Самото нанасяна на рисунката върху тялото на човек е вид договор с лошите сили. Сами обърнете внимание на живота си - изведнъж получавате рядък късмет, материално благополучие, които обаче не са нищо друго, освен изкушение от Дявола.

Татуировките са печат от Дявола

Нищо от това обаче не можете да вземете в Отвъдното, нали? Докато състоянието на Душата ви е много по-важно, защото тя живее вечно.

Татуировките могат да бъдат отстранени и по този начин да се развали договорът с Дявола. Но наумите ли си това, тъмните сили го разбират и започват всячески да ви пречат - появява се спешна работа, свършват ви парите, разболявате се и прочие, и прочие... И така не ви остава време да премахнете рисунката от тялото си.

Накрая имайте предвид и друго, което е казано в Библията: "Не украсявайте телата си с рисунки и писания! ".

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 4
3 8
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (30)

Изпрати
Има Бог
Има Бог
30.09.2015 00:09
Убеден съм, че всички които противоречат на тази статия са слуги на дявола по някакъв начин!
6
6
Енея
Енея
18.09.2015 12:34
ОК, вие изобщо чели ли сте си религиозната книга? Като изключим Левит, никой друг няма проблем с татуийровките, а твърденията тук са чиста проба измислица... и замесването на дявола, абстракция, появила се с авраамовите религии дълго след практиката да се прсвят татуси, прави цялото нещо нещо абсурдно.
7
4
duhovnozdrave
duhovnozdrave
13.08.2015 03:03
Няма такъв стих в Библията, много слаби драскачи сте!!!
14
4
Драго Жеков Драгов
пише да не се правят белези,но мисля че замисълът е същия;)
2
0
Емил
Емил
29.06.2015 00:10
Пълна глупост. ....
10
4
Цветан
Цветан
03.03.2014 00:02
А аз като имам тауиран Ангел какво !? По-тъпа статия не бях чел, а ако отида да си я премахна какво лазерът ще изгори защото дявола ще се намеси ли !? Я се стегнете малко ..
15
5
Anjelo
Anjelo
29.01.2014 00:53
Мишо тиси шибан тапак
2
4
Monny Monsterr
Monny Monsterr
25.01.2014 20:15
Изобщо не мисля, че е така. По тази логика, половината хора на Земята са сключили сделка с Дявола. А относно коментара на Мишо, какво общо имат татусите с интелекта? Има много хора с татуси, на които интелекта определено не им липсва и не се съмнявам, че им е повече от твоя. Това е право на избор, а татусите, които наистина умните хора си правят са лични и свързани със самите тях. Но няма да споря, че има и тъпаци, които си татуират нещо само защото е модерно.
Аз също смятам, че хората, които харесват определени неща (например чалгата, знам че няма нищо общо, но за това се сещам...) са деградирали и т.н., но аз поне мога да се опровергая. А ти как ще се опровергаеш, Мишо?
4
6
Лука
Лука
20.01.2014 20:53
Библията я съм я писал
4
9