Чудо! Лечител от Филипините оперира болни с голи ръце

Ръце

Шаман от Филипините вече години наред се слави като истински вълшебник. Алекс Орбито успява да излекува редици хора, оперирайки ги само с голи ръце. Уникални кадри, показващи как необикновеният мъж изцерява телата на болните само с няколко докосвания, могат да се видят и в интернет пространството.

Потребителите на социалните мрежи недоумяват как всичко това може да се случи и много от тях остават скептични. Пациентите на Орбито обаче са единодушни, че след срещата им с филипинеца здравето им се е подобрило.

Алекс Орбито е сред малкото лечители, които оперират с голи ръце, без да използват каквито и да било инструменти. Може да се каже още, че извършват психична операция, която обаче има и своята физическа част. Той докосва болното място на пациента, после по необясним за простото око начин прониква с ръце в плътта на човек и изважда кървава материя, подобна на съсирек.

Именно тя представлява материализираната негативна енергия, която пречи на тялото да функционира правилно. След като болният се освободи от тази материя, здравословното му състояние се подобрява. Феноменалното в случая е, че след като лечителят извърши тази операция, по тялото на пациента не остават отвори, нито зарастващи рани.

Сякаш нищо не се е случвало. Другият изумителен факт е, че болният не усеща никаква болка по време на операцията. Благодарение на своите способности шаманът от Филипините успява да излекува множество различни заболявания, включително и рак.

Това, което прави Алекс Робино, е повече от изумително. Неговите способности са станали обект на изследване на химици, физици и биохимици. Холандският лекар невролог проф. Ян ван Хемерт е регистрирал повече от 120 случая на хора, излекувани от мистичния филипинец.

Самият Алекс Робино пояснява, че работи с дарба, дадена му от Господ. Заедно с така наречената операция той отправя и молитва. Тази практика до голяма степен спомага за оздравяването на болния.

Пълното му излекуване обаче зависи не само от филипинския шаман. По думите му, за да продължат да бъдат здрави хората и след операцията, те трябва да се молят, да имат вяра, да живеят в хармония с останалите и да обичат себе си и другите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати