Древните хора са карали всъдеходи преди 14 млн. години

Древност

Наивно е да се смята, че в древността хората са били първобитни. В миналото е имало високотехнологични човешки цивилизации, които са се придвижвали с помощта на всъдеходи още преди 12-14 милиона година, твърди руският учен Александър Колтипин.

Колтипин работи в Московския научно-изследователски център по естествени науки. Ученът наскоро се завърна от експедиция, която изследва Фригийската долина в Централна Турция.

Колтипин, чиято специалност е геология, твърди, че в долината се е натъкнал на загадъчни следи, които в никакъв случай не могат да бъдат получени в резултат на естествени процеси в природата.

Според него те са плод на инженерната мисъл и което е още по-важно – могат да бъдат датирани с голяма точност.

Той е убеден, че следите, които е открил в Турция, са оставени от древни превозни средства, използвани от хора, живели по тези земи преди 12-14 милиона години.

Ученът е категоричен, че щом можем да откриваме отпечатъци от динозаври, оставени върху мека почва, които впоследствие са се вкаменили, то можем лесно да откриваме и следите от гумите на древни превозни средства.

Древни цивилизации

Древните всъдеходи са оставили симетрични следи, които на места достигат до дълбочина около един метър. Това кара Колтипин да предположи, че те са били доста по-тежки от днешните си аналози.

Понякога успоредните дири на всъдеходите се пресичат, на места са се запазили дори драскотини, оставени от осите им.

Геологът е категоричен, че тези следи са оставени от превозни средства, използвани от древна цивилизация, съществувала много преди класическата представа, възприета и до днес за възникването на човешкия род.

Ученът стига по-далеч в предположенията си и изказва мнението, че древните земляни дори не са приличали на днешните хора.

По думите на Колтипин следи от древната високотехнологична цивилизация има по цял свят. Въпреки това учените масово отказват да ги интерпретират или да признаят за съществуването.

Симетричните вкаменени следи от неизвестно превозно средства са виждани от десетки учени. Те са изследвали разстоянието между тях, т.нар. междуосие, което е еднакво навсякъде, където те са открити.

Въпреки това специалистите отказват да признаят наличието им, защото се притесняват, че може да изпаднат в неловко положение.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
gecata
gecata
11.09.2015 10:01
to togava e nqmalo hora predi 14 miliona godini
0
0
r
r
09.09.2015 02:15
Снимки нещо, да видим? Май тоя руски учЕн е прекалил с водката :)))
1
0