Лох Нес свърталище на извънземни?

Лох Нес

Лох Нес е сладководно дълбоко езеро, намиращо се в платата на Северна Шотландия. То се смята за най-големия сладководен басейн във Великобритания. В района около езерото се срещат растения като дъб, ясен, бор, офика, обикновена леска и други.

Местността е обитавана от различни представители на животинския свят, земноводни, бозайници, птици и риби, сред които щука, сьомга, пъстърва. Според местните легенди Лох Нес е дом и на едно загадъчно същество - чудовището Неси.

Неси или така нареченото чудовище от Лох Нес е мистериозно създание, което е споменато за първи път през втората половина на шести век. Оттогава до ден днешен то е забелязвано от множество очевидци, които го описват като огромно създание с мощно, тромаво тяло, дълъг врат и малка глава. Ако се вярва на най-разпространената теория за създанието, става въпрос за вид плезиозавър, влечуго от епохата на динозаврите.

Загадките на тайнственото място обаче не приключват с мнимото чудовище. Съвсем наскоро причудливи летящи [чинии] са били документирани, докато прелитат над Лох Нес. Снимката е направена от туристи, които релаксирали до прословутото езеро.

48-годишният Алън Бетс решил да се отдаде на почивка заедно със съпругата си Анна и нейните родители. За целта те избрали къща за гости, разположена съвсем близо до Лох Нес. Семейството се наслаждавало на природата и на красивата гледка, а майката на Анна дори направила малко снимки за спомен.

В една от тях попаднали и два чудновати сферични обекта, които прелитали в небето. Алън и близките му не обърнали чак такова голяма внимание на снимките и продължили да се наслаждават спокойно на почивката.

НЛО

Тяхното удивление обаче настъпило, чак след като се прибрали у дома и решили да разгледат фотосите от екскурзията. Алън и съпругата му направо не могли да повярват на очите си, когато наред с красивата природа те установили, че са запечатали на снимка и две необясними бели форми, които прелитат над Лох Нес.

Бетс, който е шеф на компания за хладилници, споделя, че по принцип гледа скептично на подобни снимки, но този път самият той не може да се обясни случилото се.

Освен това в нощта, в която са правени снимките, кучето ни се държа странно. То никога не лае, но онзи път беше доста неспокойно. Ние дори се шегувахме, че сигурно е видяло Неси, разказва развълнуваният мъж.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
10073
10073
19.06.2015 22:46
Свърталище на идиоти...
0
3