sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

Голяма част от хората, живеещи в Далечния изток, са будисти. В техните вярвания има и специфични ритуали, с чието изпълнение привличат безкраен късмет в живота си.

Боядисайте входната врата в червено

Според китайските вярвания червеният цвят носи най-голям късмет. Входната врата а дома ви се смята за символ, който показва вашето щастие. Затова червена входна врата за китайските поверия е сигурен начин за привличане на късмет, а също така – любов и хармония.

Младо момче да завърти брачното ложе преди сватбата

Една от най-старите традиции в Сингапур е свързана с бракосъчетанието. Тя изисква младо момче да завърти леглото, в което ще легнат съпрузите след сватбата. Поверието казва, че по този начин на младото семейство ще се гарантира късмет в семейния живот.

За да се радват на наследници, по леглото се посипват символи на плодородието – зрели фурми, боб, портокали и други плодове. В навечерието преди венчавката косата на булката трябва да бъде сресана 4 пъти, за да бъде дълъг бракът.

Носете монети в портфейла си

В Япония се вярва, че ако носите повече монети от 5 йени в портфейла, винаги ще бъдете късметлии. Самият превод на думата пет йени от японски език се превежда като добър късмет или хубава съдба.

За късмет в Япония си купуват и специални кукли с празни, бели очи. Вярва се, че те са символ на безкрайния късмет и човек, който притежава поне една, с лекота ще постига целите си.

Направете се татуировка

Татуировка за късмет

В Индия от векове вярват, че татуировките по тялото могат да привличат късмета. Мъжете в страната се татуирали, за да покажат, че са преминали фазата на детството, а жените – за да подчертаят своята красота.

Вярва се, че татуировките имат силата да предпазват от злите сили. За такива са смятани символите на дракона, скорпиона и котката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 1
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Наско
Наско
28.04.2015 23:01
Чародей Теди разваля магии, помага при болести, отговаря на въпроси от бъдещето, намира изгубени пари, разваля лоша карма, събира семейства. Не си губете времето по врачки!!! - обадете се на чародей Теди 090063070 с вътрешен код 640
1
8