Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

Голяма част от хората, живеещи в Далечния изток, са будисти. В техните вярвания има и специфични ритуали, с чието изпълнение привличат безкраен късмет в живота си.

Боядисайте входната врата в червено

Според китайските вярвания червеният цвят носи най-голям късмет. Входната врата а дома ви се смята за символ, който показва вашето щастие. Затова червена входна врата за китайските поверия е сигурен начин за привличане на късмет, а също така – любов и хармония.

Младо момче да завърти брачното ложе преди сватбата

Една от най-старите традиции в Сингапур е свързана с бракосъчетанието. Тя изисква младо момче да завърти леглото, в което ще легнат съпрузите след сватбата. Поверието казва, че по този начин на младото семейство ще се гарантира късмет в семейния живот.

За да се радват на наследници, по леглото се посипват символи на плодородието – зрели фурми, боб, портокали и други плодове. В навечерието преди венчавката косата на булката трябва да бъде сресана 4 пъти, за да бъде дълъг бракът.

Носете монети в портфейла си

В Япония се вярва, че ако носите повече монети от 5 йени в портфейла, винаги ще бъдете късметлии. Самият превод на думата пет йени от японски език се превежда като добър късмет или хубава съдба.

За късмет в Япония си купуват и специални кукли с празни, бели очи. Вярва се, че те са символ на безкрайния късмет и човек, който притежава поне една, с лекота ще постига целите си.

Направете се татуировка

Татуировка за късмет

В Индия от векове вярват, че татуировките по тялото могат да привличат късмета. Мъжете в страната се татуирали, за да покажат, че са преминали фазата на детството, а жените – за да подчертаят своята красота.

Вярва се, че татуировките имат силата да предпазват от злите сили. За такива са смятани символите на дракона, скорпиона и котката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
54
41
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Наско
Наско
28.04.2015 23:01
Чародей Теди разваля магии, помага при болести, отговаря на въпроси от бъдещето, намира изгубени пари, разваля лоша карма, събира семейства. Не си губете времето по врачки!!! - обадете се на чародей Теди 090063070 с вътрешен код 640
1
8