sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Британка се венча за себе си

Британка се венча за себе си

Британка се венча за себе си

Британка е избрала да се бракосъчетае не с кой да е със самата себе си. Грейс Гелдър се ожени за Грейс Гелдър. Церемонията се състоя в уютна ферма в графство Девън, намиращо се в югозападна Великобритания, съобщават западни медии.

Уникалната сватба, разбира се, не се е минала и без гости. Присъствали са петдесетина приближени на булката, сред които и нейните родители. Те напълно подкрепят дъщеря си и изобщо не се интересуват от реакцията на повечето нейни приятели, които намират постъпката ѝ за израз на себичност.

Разбирам, че когато съобщиш, че ще се ожениш не за мъж, а за себе си, това показва прекалено голямата ти любов към теб самата, обяснява Грейс, която вече е първата дама в Обединеното кралство, решила се на такъв необичаен ход.

Оказва се обаче, че идеята да подпишеш със себе си не е чак толкова чужда на човечеството. Всъщност в света вече има движение, наречено сологамия /sologamy/. Чрез него човек показва, че има много здрава връзка със себе си. Когато дори подпише сам, той си обещава публично да се обича, цени и разбира винаги.

Британка се венча за себе си

Ето защо има и други дами, решили да постъпят като Грейс Гелдър. Преди четири години младата тайванка Чен Вен-и шашна всички, като проведе сватбено тържество, на което сама се венча за себе си. Съвсем в кръга на традициите тя беше облечена в сватбена рокля.

Всъщност, изключвайки дребната подробност, че друг брачен партньор нямаше, сватбата по нищо не се различаваше от класическите сватби в Тайван. След сватбеното тържество булката се сдоби с 5600 долара и си позволи да замине на меден месец в Австралия, където постави началото на семейния си живот.

Две години по-късно друга млада жена пожела да се бракосъчетае със себе си. Надин Швайгърт, която е майка на две деца, каза Да на себе си по време на красива сватбена церемония. Причината на Надин да се самоожени, обаче, не е особена приятна.

Тя взела това решение, за да покаже, че е надделяла над проблемите, преживени след развода си, и слабостта си към чашката. Освен това ѝ писнало да чака принца на бял кон, който да я ощастливи. Когато нейна приятелка на шега ѝ предложила да се ожени за себе си, тя погледната добре на идеята и не след дълго организирала церемонията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
****
****
12.10.2014 08:59
Всички се женят за "с ебе си", други се грижат за същото, трети пък не му обръщат внимание..
0
0
r
r
10.10.2014 03:37
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."- Алберт Айнщайн :)))
0
2
лис3?
лис3?
07.10.2014 17:59
ето за това говоря, жените най-накрая се взимат в ръце и не се занимават с никому ненужни изневеряващи мъже, само семето и секса- друго не
10
4