Отвориха първото училище за магьосници

Отвориха първото училище за магьосници

Оберон Зел-Рейвънхарт

Първото официално регистрирано учебно заведение за магьосници Училище за вълшебства вече е факт. Академията е основана преди години от възрастния американец Оберон Зел-Рейвънхарт в Калифорния.

Оберон Зел-Рейвънхарт е истински магьосник, посветил целия си живот на окултното. Ето защо той решил да отвори първото в света, регистрирано, училище за бъдещи магьосници. Академията, в която се обучават бъдещи колеги на Хари Потър, се казва Grey School of Wizardry.

Ако сте чели Хари Потър и сте се питали дали магьосниците не се разхождат сред обикновените хора или са в тайни общества, мога да ви кажа, че ние сме напълно реални, заявява Оберон пред Дейли мейл.

В академията за магии се изучават шестнадесет специалности. Учениците там могат да се занимават с алхимия, космология и метафизика, магии, билколечение, както и да работят с вълшебна пръчка.

По време на учебния процес учащите се са разпределени условно в четири старинни къщи и упражняват различни магии. Те също така се учат да се защитават от опасни черни магии.

Задължителни дисциплини в учебната програма са старогръцкият и латинският език. Освен това се изучават и всички световни мистерии и загадки. Някогашният учител Оберон Зел-Рейвънхарт е разучил как стои въпросът с магиите, много преди Дж. К. Роулинг да напише Хари Потър.

Сред съвременните магьосници аз съм по-реален и от Дъмбълдор. Преди Хари Потър да се появи, хората ме наричаха Мерлин или Гандалф, обяснява ексцентричният Оберон.

Училище за магии

Според създателя на първото в света истинско учебно заведение за магии вестите около последния филм за Хари Потър са разбунили духовете дотолкова, че интересът към изучаването на магиите е нараснал значително.

Училището по магии е започнало с провеждане на своите занятия само в интернет. В него вече са се записали над 800 привърженици на Хари Потър.

Оберон Зел-Рейвънхарт обаче се надява да се сдобие с необходимата акредитация от властите и да предлага на бъдещите заклинатели четиригодишен курс по магистърска програма за магьосници в реални условия.

Рейтинг

5 3
4 4
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
София
София
18.04.2015 18:19
Може ли да ми кажете от кой клас се записват хората и къде е това училище.
0
0
svejen
svejen
04.02.2015 15:33
kade tuva uciliste dase registriram
6
0
златното момиче
златното момиче
18.09.2014 02:59
Секи един б_гейски паркетен магьосник е всъщност маджарски, а те са собственици и на дск, и на златният път на всичките Теодори - жълтите павета. Те сигурно са повлияли на мизерството на останалото от страната, но това е цената на магьосническата влас - крепосните селяни.
Дуй, Теди, първо на тенекето, после на краваря, а след това на...
6
2
во истино са
во истино са
17.09.2014 18:01
Може да сме чукове с духовни сили, сърпове-жени по петолевки, крадци, копиехвъргачи, лаещи заклинатели...
ние сме си цигани със яки пишки.
Страх тресе света!!!
2
1
stempz
stempz
17.09.2014 16:50
по добре да отворят училище за промиване на мозъци-доброволно,бързо ,качествено,без дилеми,без грешки,а като се сетя то вече има едно,ама скоро ще го закриват,поради липса на кадърни учители:)
3
1
****
****
17.09.2014 17:45
Блести от вчера нашата мафия.
Сигнализира да оставиме нещата,
да оставим всичко - сгради, природа, икономика, пари, жени, деца...
да ги оставиме,
та когато минат да берат да изрекат за свойта правда:
"На червеите ли ще я оставиш? А?".
Така промили са ни мозъци и сили,
но те са наши продължители.
Изричат "остави".
5
1
Анабел
Анабел
17.09.2014 15:50
Супер идея!защо няма такова и в България?да си взема матурата по магия.вече съм десета година в тази област! Ха ха ха!
3
2
чушката
чушката
17.09.2014 16:45
Защитата на матура си е защита на мутра. Знам, че ги аресвате, и аз съм защищавал пред побърканите просфетители...
0
0
Ани
Ани
17.09.2014 12:18
Отворете и тука такова училище бих се записала нищо,че не съм магьосница мога да изкарам 6 на предмет Световни загадки,тайни и мистерии
6
2
****
****
17.09.2014 15:24
Аз ако съм такъв предмет, мислите ли, че ще ви допуснат моите подсъзнания и водещи сили да изкарате на мен шестица? Имате не две като девойка, а зъл едно! Прегледайте се на психиатър, преди да се хвалите безпочвено. И "гъз глава затрива" - вие сте научена на това, там имате 6.
2
1
****
****
17.09.2014 11:29
В България всички са магьосници. Най вече съда, където работят най-вещите измежду вещите лица. А биячите от близкото минало са всъщност баячи и тове не подлежи на съмнение.
8
1